Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Fredagen den 13 maj 2022

Godmorgon denna fredag. Det kommer att bli en bra dag, jag känner det på mig även att solen inte riktigt kommit fram och temperaturen ligger på 10 grader. Jag hade behövt min nattsömn fast vad gör en när en vaknar 03.45 och inte kan somna om. Jag somnade strax innan Mats skulle gå upp vid klockan 6.00. Sedan vid kvart över sju gick jag upp för det bar dags att starta denna fredag.

Igår blev jag så glad när jag kom hem från jobbet och tittade i min brevlåda. Min bloggvän Carina hade skickat mig en virkad solhatt i färgen lila. Ni som känner mig vet att det är min favoritfärg. Hatten passade perfekt så den är given på min resa till Rhodos i slutet av maj.

Visst blev jag fin?

När Mats kom hem igår låg jag i soffan i uterummet med min nya hatt och Mats tyckte den var jättefin och att den passade mig bra. Där ute i soffan hade jag legat sen jag kom hem från jobbet för jag behövde vila innan vi skulle åka och handla inför i eftermiddag. Vi körde runt driven när vi åkte hem och det var längesedan vi åt på Mc Donalds. Vi blev i alla fall mätta och någon gång kan det vara gott. Efter maten fixade vi ordning här hemma då jag ska ha några elever här i eftermiddag för att göra Bäst i test. Det ska bli kul för den här gången kommer Christian igen och ska prata österrikiska med eleverna och eleverna ska lista ut svaren på ett par givna frågor. Förra gången vi gjorde det blev det väldigt lyckat. nu är det nya elever så vi hoppas att det ska bli lika lyckat.

Sedan vid halv fyra ska vi hämta Malin och Urban på en liten överraskningstripp för dem. Malin fick det i present så det ska bli kul att se vad de tycker om denna kväll och natt. Vi kommer att komma hem imorgon runt lunch så det är övernattning någonstans. Jag kommer såklart berätta mer om denna resa fast vill inte skriva här vad vi ska göra för ibland är Malin här inne och besöker min blogg. 💜

Vad händer för er idag?

Nu önskar jag er en härlig fredag, kram Susann 💜

4 kommentarer