Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Fredagen den 14 januari 2022

Godmorgon alla fina som tittar in till mig. I natt har jag sovit som en stock och somnade runt 23 så det var bra för jag behöver mina timmar. Jag har inte blivit störd av att gå upp på toaletten heller och sovrummet har varit svalt och skönt då vi börjat öppna fönstret igen. Så jag måste nog säga att jag är utvilad idag. 😊

Min morgonrutin att ligga kvar i sängen och läsa mina bloggvänners inlägg gick inte så bra idag. Det jag följer har sina bloggar på Nouw och jag kom inte in på en endaste idag. Igår kunde jag bara läsa en del på telefonen, ingen på datorn som jag brukar göra på kvällen. Det är lite trist, jag får titta in till dem senare ikväll.

Fredag idag och helgen är i antågande så det känns riktigt bra. Fredagar är lugna för mig på jobbet för på förmiddagen har jag bara att beställa från Ica och efter lunch är det elevens val och idag och två fredagar framåt är jag inte satt på några elever då jag ev ska sluta tidigare nästa fredag. Vi ska ev åka till Stockholm med Malin och Urban, vi ska bestämma oss i helgen. Jag hoppar självklart in där jag behövs på fredagarna på jobbet.

Vi har inga direkta planer i kväll. Vi ska nog köpa skaldjur till fredagsmyset och bara vara och njuta över att det är fredag. Idag fyller ett av våra fadderbarn år, Molly. Hon fyller 15 år och imorgon ska vi på hennes utomhuskalas. Det är fortfarande tider då en måste träffas utomhus, jag undrar när denna pandemi ska ta slut?

Idag är det 9 grader utomhus fast det blåser och känns ganska ruggigt. Det blir en dagens bild på våra hängbjörkar.

Jag kan ju fortfarande inte läsa så många böcker som jag vill ännu och då blir det att jag lyssnar på Bookbeat. Nu har jag fått en kod som gör att andra kan lyssna i 40 dagar gratis om Du använder den här koden, BB98XCFB

Jag tänkte bara att jag ville dela den med er om någon är sugen på att prova och skulle det vara så att ni gör det så får jag 30 dagar gratis så ni vet vad jag tjänar på detta. Koden gäller till den 31/3-2022.

Jag önskar er en härlig fredag, kram Susann 💜

En kommentar