Promenad, trött och lyssna på kroppen.

Det blev en skön promenad med elever på sista lektionen. Det blev drygt 3 kilometer, solen sken och det blåste lite. Sista lektionen på torsdagar är det promenad på schemat och jag tycker alltid att det är skönt att komma ut fast eleverna är oftast av en annan åsikt.

Idag när jag kom hem hade Mats digitalt möte så jag stängde in mig i några minuter och vilade. Det var nästan så jag somnade fast idag fick jag inte sova då jag hade en tandläkartid 15.20. Jag lagade en fyllning som jag hade tappat på en tand och gjorde även tandavttryck för att göra en bettskena. Det var inte så trevligt att göra avtryck med mina starka kräkreflexer så det tog lite tid fast till slut blev det avtryck av mina tänder. Sedan diskuterade vi om jag skulle göra implantat så jag slipper ha ett hål där jag drog ut tanden. Det hade tydligen nästan gått två år sedan tanden drogs ut. Tiden går verkligen fort, trodde det bara typ var för ett halvårsedan. Jag har tänkt mycket på om jag vill låta det vara som det är eller om jag vill ha någon form av ”tand” i hålet och det känns som jag ändå vill ha en tand för jag tänker att jag ska äta många år till. Slutnotan kommer inte vara rolig fast tänker att det är värt det i längden. Jag skulle få remiss till sjukhuset för det måste göras en utredning om jag kan ha implantat eller inte beroende på mitt tandkött och käkben. Om två veckor ska min bettskena vara färdig så då ska jag till tandläkaren igen för att få den och även se över ett kostnadsförslag för en ny tand.

Efter tandläkaren åkte Mats och jag till Maxi för vi behövde lite mjölk och pålägg. Dessutom ville jag handla varorna till Brännesnudan som vi ska laga på söndag. Maträtten är från ingas matresa genom Sveriges landskap och jag hänger som sagt på och lagar maträtterna som Inga. Det ska bli spännande att se om vi tycker det är gott.

Jag valde att lyssna på min kropp så jag hoppade över den tänkta träningen ikväll. Jag är helt enkelt för trött för det och jag behöver min energi till att kunna jobba. Mats valde också bort träningen för han tog tredje dosen idag, han hittade en återbudstid så då kunde han ta sin spruta när han hade lunchpaus. Vi får se om han blir dålig eller inte, för idag fick han Moderna. Tidigare har han fått pfizer och då har inte reagerat särskilt mycket. Jag ska få min tredje dos den 1 februari.

Nu blir det snart handboll på tvn, Ska ni titta? Det är Sveriges första gruppspelsmatch i EM och de möter Bosnien & Hercegovina. Sedan kommer jag att gå och lägga mig tidigt känner jag för jag skulle vilja gå och lägga mig redan nu och klockan är inte ens åtta. Det är skönt att det är fredag imorgon.

Kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *