Fredagen den 18 september 2020 Fredagsmys

Det märks att det är svalare i luften för när jag åkte till Centrumskolan idag stod termometern på 9 grader. Visserligen sken solen.

Idag hade jag sista tillfället om jämställdhet med en grupp på elevens val. Jag har även stöttat upp på en mattelektion. Tiden på Centrumskolan gick fort även idag.

Efter Centrumskolan mötte jag upp Mats på City gross för vi skulle handla lite godsaker till ikväll. När vi kom hem var jag tvungen att vila och sedan blev det lite städning. Mats fick dammsuga och moppa golv. 👍🏾Det är hans jobb nu för tiden eftersom min axel inte riktigt fixar det. Innan olyckan var det i stort sett alltid jag som gjorde det.

När vi hade städat klart blev det en liten fredagsdrink i vår bar. Mats gjorde en god mangodrink till mig.

Sedan blev det skaldjur framför en film på Netflix, Boy erased. Den bygger på en sann historia om en kristen familj med en homosexuell son som åker på omvandlingsterapi. Jag tycker den är se- och tänkvärd film.

Vi började med varsitt ostron, tycker det är så gott och vi drack Cava till. Det blev ett riktigt fredagsmys så nu kommer jag förhoppningsvis sova gott inatt så jag är pigg inför lördagslöpningen och badet.

Godnatt 💜

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.