Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Fredagen den 7 oktober 2022

Godmorgon denna fina fredagsmorgon. Ute håller himlen på att spricka upp och solen titta fram bland molnen och temperaturen ligger på 10 grader. Det ser ut som om det kommer att bli en fin fredag. visst är det härligt med fredagar då hela helgen ligger framför en.

När jag kom hem från jobbet igår så blev det soffan och jag somnade så gott och sov nog runt en och en halvtimme. Det behövde jag för sedan på skulle jag gå på genrepet utav teaterföreställningen ”När jazzen kom till Kalmar. Det är en teater med mycket sång och musik.

Mats står i mitten

Föreställningen tog ca 1,5 h så när jag kom hem igen var det nästan sängen direkt. Det ska bli kul att se hur föreställningen blir ikväll på premiären. Mats är supernöjd över att få vara med i en produktion igen efter ganska många års uppehåll från att spela teater. Det syns att han trivs på scenen. Tyvärr tycker jag att manuset är lite tunt och att det skulle kunna vara lite mer teater än vad de har nu då de varvar med sång och teater. På det stora hela var det en teater som en blir glad av med all musik och sång. Det ska bli kul att se vad våra vänner tycker efter ikväll.

När jag åker hem från jobbet idag behöver jag handla lite god frukost tills imorgon då syrran och hennes sambo kommer ikväll lagom till teatern. Sedan kommer de att sova över och då behöver det finnas frukost. De åker imorgon efter frukosten eftersom syrrans barn kommer till henne imorgon då det är mammahelg.

Nu önskar jag er en trevlig fredag, kram Susann 💜

.

2 kommentarer