Arbete/sjukskrivning,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 6 oktober 2022

Godmorgon alla fina som tittar in hos mig. Solen skiner och det är 12 grader i luften, kan inte bli bättre. Min huvudvärk som jag haft några dagar nu finns fortfarande kvar. Den är lite svårtolkad, är det för att det snart är en viss tid i månaden, eller är det att jag har jobbat lite mycket eller är det bara en helt vanlig huvudvärk?

Igår var en lugn hemmakväll för mig och Mats var iväg och repade med Lokalteatern. Victor och Torun kom hem igår kväll och nu har de avslutat säsongen i Byxelkrok för det här året. Vi får se hur det blir nästa år.

Idag är ingen vanlig dag för idag fyller min äldsta barnsomsvän, Ulrika 50 år. Tänk att vi känt varandra sedan februari 1975 då jag kom till Sverige. Ulrika var grannbarnet som bodde mittemot mig i Älmhult. Vi träffas inte dagligen nuförtiden utan det blir någon gång per år. Fast hon och hennes man Thomas är sådana vänner som en bara tar upp där en slutade. Inga konstigheter utan alltid lika naturligt och trevligt när vi ses. Just nu är hon på Gran canaria för att fira. Jag hoppas vi får till en träff då vi kan fira både henne och Thomas som också fyllt 50 detta året.

Ulrika och jag

Idag blir det Centrumskolan som vanligt och nu märks det att terminen är igång. Efter jobbet blir det hem och vila och städa lite inför helgen. Jag hoppas jag har lite städhjälp av Victor och Torun. Sedan ikväll har Mats teater genrep och då ska jag gå och titta. Självklart kommer jag att se teatern igen imorgon kväll då det är premiär. Det ska bli kul att se teatern för jag har inte sett någonting utav teatern. Förr i världen när barnen var små och Mats var med och spelade teater så var vi ibland på repetitionerna och det var kul att följa hela processen. Nu får jag bara se slutresultatet.

Eftersom jag ska gå på genrepet ikväll så blir det ingen Sweden runners för mig ikväll för det kommer jag inte ha energi till. Det gör inget för Annika kunde inte heller träna ikväll. Nu ska jag bara chilla tills det är dags för mig att åka till Centrumskolan.

Vad händer för dig idag?

Jag önskar dig en härlig torsdag, kram Susann 💜

4 kommentarer