Arbete/sjukskrivning,  Familj,  Jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Fredagen den 8 april 2022

Godmorgon alla mina fina bloggvänner.

Dagen startade som vanligt tidigt och jag steg upp halv sju. Nu sitter jag, ja jag vet att ni vet… på min plats i soffan framför tv-nyheterna. Ute blåser det fast det är en ljusare himmel än igår. Temperaturen ligger på 2 grader, så hoppas att solen tittar fram även idag. Solen kom faktiskt fram igår lite då och då även om jag trodde att den inte skulle orka fram på hela dagen.

Fredag idag och bara det känns ju skönt. Det blir bussen till jobbet i dag och vi packade ut allt vi skull ha med oss till Malmö idag när Mats körde till jobbet. Nu har jag bara min jobbväska som jag ska packa datorn som jag sitter och skriver på just nu.

Idag när jag kommer till jobbet blir det att ge eleverna frukt och sedan ska jag göra icabeställningen som vi brukar få till skolan på måndagseftermiddagar. Jag hoppas att det blir rätt denna gången för i måndags missade de att skicka med en dajm som skulle använts igår till hemkunskapen. Annars blir det mycket makaroner som beställs då vi kokar makaroner till dem som äter det. Det är många med autism som är ensidiga i sin kost och det kan även vi se på skolan. Vi har det bra på våra luncher då vår skola ligger bredvid en restaurang och då är det smidigt att vi äter där. Det känns riktigt lyxigt att få restaurangmat varje dag och vi kommer fortsätta äta där även nästa läsår.

Efter lunch idag är det Bäst i test som gäller med samma elever som förra fredagen. Idag är det dags för tre nya tävlingar. Vi har en tävling där de ska mumifiera Marielle och mig med toapapper och det lag som tömt sin rulle först utan att ha något papper på golvet vinner. En annan tävling är att det ska samla bokstäver på olika brev på olika ställen och sedan ska de komma och göra det som ordet bildar med hjälp av lapparna, HOPPA. Den sista tävlingen ska de ta sig fram på en bana och utan att veta vad det är som gör att de får börja om. Vi hoppas att dessa tester ska bli lika lyckade som de vi har haft tidigare. Sedan ska jag ta helg.

Efter Centrumskolan ska jag gå till Mats jobb och vänta där tills det är dags för oss att bege oss till Malmö, till dottern. Det kommer bli en trevlig helg. Imorgon blir det firande av dottern som fyller 25 år.

Nu ska jag bara chilla tills det är dags för mig att gå till bussen. Jag önskar alla en härlig fredag, kram Susann 💜

2 kommentarer