Fredagen den 9 oktober 2020 efterlängtad

Att vakna upp och veta att det är fredag känns väldigt bra på något sätt. Den senaste tiden har fredagarna varit efterlängtade och helgen så välkommen. Helgen är då jag kan ta igen mig, samla energi och fylla på energi i form av socialt umgänge som känns viktigt för mig.

Idag kliver jag upp till en ganska klar morgon med lite solljus och en utomhustemperatur på 10 grader. Det ser ut som det blåser lite för löven på buskarna rör sig och pressenningen vi har runt parasollet fladdrar.

Idag blir det Centrumskolan som vanligt och jag hoppas på en lugn dag. Efter Centrumskolan ska jag titta på present till Hampus som fyller 13 år imorgon. Vi ska fira honom på söndag eftersom vi har ett späckat schema imorgon.

Sedan måste jag hinna hem och vila för ikväll ska jag till Camilla där bokcirkelträffen är den här gången. Till den här gången har vi ju som sagt var läst Biodlare från Aleppo. Jag kan rekommendera den boken, som verkligen skildrar ett livsöde på ett skört sätt. Jag ser framemot vad de andra har att säga om boken. Det ska bli kul att diskutera boken, äta och dricka gott. Mats får äran och agera chaufför till mig ikväll. Han har inget bättre för sig. 😊

Nu önskar jag alla en härlig fredag 💜

2 kommentarer

    1. Den läste vi förr förra gången i bokcirken. En bok som är lätt att tycka om. Kul att höra vad du tycker när du lyssnat färdigt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.