Fredagen den 9 oktober 2020 bokcirkelträff

Efter Centrumskolan hade jag och Mats bestämt träff på Giraffens köpcentrum. Vi skulle titta på present till Hampus. Det slutade med att jag och Mats köpte varsina löpskor. Mats behövde ett par goretex skor nu när det börjar bli höst. Själv provade jag ett par asics 22 knit och kunde inte låta bli att köpa dem. Jag har velat ha ett till par löpskor för att byta med och det är bra springa i olika skor. Sedan när vi ändå var igång blev det ett par badskor till mig, tyckte jag behöver det nu när det blir kallare.

Det blev en present till Hampus som tur väl var, för det hade varit syftet från början. En tur in på Maxi blev det för att handla till imorgon kväll.

När jag kom hem la jag mig direkt för att vila eftersom det var bokcirkelträff ikväll hos Camilla. Jag hann slumra till några minuter innan det var dags att hoppa in i duschen för att göra mig iordning. Kvällen till ära blev outfiten en klänning, utsläppt hår och halsband. Jag är egentligen ingen klänningsmänniska fast ibland händer det.

Jag övervägde om jag skulle köra eller bli skjutsad av Mats till Camilla och jag valde att köra med tanke på morgondagen och kvällen.

Camilla bjöd på en quinoasallad, bröd och vin fast jag drack kolsyrat vatten. Det var gott, jag vet inte om jag ätit quinoa förut.

Ikväll diskuterade vi boken Biodlare från Aleppo och alla tyckte boken var bra. Ingen av oss gav den en femma fast de flesta landade på betyget fyra.

Till nästa gång ska vi läsa Inställd resa till Sabarmati av Majgull Axelsson och då ska vi vara hemma hos Märit. Det blev en härlig kväll hos Camilla och det ger alltid mycket att diskutera en bok för det kommer alltid fram något som en inte tänkt på själv.

Nu ska jag sova för imorgon bitti ska vi springa som vanligt.

Godnatt 💜

2 kommentarer

  1. Böcker av henne Axelssonhar jag svårt för

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *