Fuck cancer och badat i isvak.

Jag har läst på många bloggar att det är internationella cancerdagen idag och då kommer såklart tankarna på mamma och hur sjuk hon var innan hon fick somna in 2008.

Idag när jag kom hem från Centrumskolan var jag väldigt trött så jag somnade som en stock. Mats jobbade hemifrån och satt i köket och hade zoom-möte när jag kom hem.

Ikväll skulle vi egentligen springa med Karin och Madeleine fast de var sjuka så det blev bara Mats och jag. Det kändes lite segt att komma iväg fast vi gjorde det. Jag provade att springa en liten kort runda för jag vill se hur det kändes med min höft. Mats sprang 7 kilometer och jag sprang 1,7 kilometer. Jag fick bara lite ont i häften så det blir ju absolut inte längre än 2 kilometer. Sedan var det dags för att bada och jag var ju alldeles ensam eftersom Mats aldrig badar när det är mörkt. Han badar bara på lördagsmorgnar. När vi kom fram till badstegen var det som en liten isvak och ett tunt lager med is som jag tog sönder med min fot. Det blev ett supersnabbt dopp och efteråt kändes det väldigt skönt även om det inte ser ut som det på filmen.

Det var – 7 grader i luften och – 0,3 grader i vattnet. Ikväll blev det bara ett snabbdopp för det är lite tråkigt att bada själv. Det ser ut som jag tycker det är superkallt fast så farligt tyckte jag inte att det var. Det är alltid väldigt skönt efteråt och jag åkte hem i bara morgonrocken.

När vi kom hem så blev vi lite lata och beställde en pizza. Egentligen hade vi tänkt laga gnocchi vilket skulle blivit första gången i så fall. Vi bestämde att vi ska göra det imorgon istället. Vi kokade potatisen ikväll så det kommer bli lättare imorgon kväll när vi ska laga middagen. Till gnocchin ska jag göra en svampsås, som jag hoppas blir gott till.

Ikväll blir det bara att slappa framför tvn och ladda batterierna för imorgon. Jag önskar alla en fortsatt fin kväll, kram Susann

4 kommentarer

    1. Jag har längtat efter att bada i isvak ända sen vi började bada hösten 2019. Det kanske blir en isvak imorgon med, jag håller tummarna för det.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.