Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Godmorgon, en ny vecka.

Då var det måndag igen och helgen gick fort som vanligt. Jag glömde ju berätta att dottern har kommit in i en period där hon virkar och virkar. Jag vet inte riktigt vem hon fick sina skills ifrån. Visst kan jag virka fast har nog aldrig lärt henne. Min mamma var det som lärde dottern virka fast då var hon typ 5 år. När vi träffades i helgen hos Fatimah så fick jag en present utav dottern. Hon hade gjort två virkade små ”kassar” i min färg, lila. Så dessa kommer jag använda flitigt, bra att ha.

Jag ser alltid över min vecka på måndagar och inser att jag inte har så mycket inplanerat och det som jag ska göra har jag samlat på onsdagen. Det är bra att se över veckan för då vet jag när jag kan lägga in mina pauser och sömnåterhätning.

Det har visst snöat lite i natt och nu när jag klev upp vid halv sju låg temperaturen på nollan. Mats är på väg till jobbet, hör bilen som han startat och att han skrapar bilrutorna. Jag hoppas solen tittar fram snart så jag slipper skrapa bilrutorna fast det ser inte så lovande ut när det gäller solen. Himlen är ganska gråmulen så jag skulle tippa på att det kommer mer snö under dagen.

Nu på morgonen innan Centrumskolan ska jag bara fixa lite här hemma, det finns alltid att göra. Sedan ikväll ska jag nog bada med några kollegor och vattentemperaturen har ju sjunkit nu när temperaturen i luften är kallare. Det har ju blivit en rutin att bada vid kallbadhuset på måndagar, en bra rutin tycker jag.

Bilden är tagen förra måndagen.

Vad händer för dig idag?

Jag önskar dig en fin måndag, kram Susann 💜

2 kommentarer