Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 13 mars 2023

Jag hade visst fel angående snön för inte har det snöat utan regnat i stort sett hela dagen. På vägen till jobbet brukar jag ringa till pappa, tycker det är smidigt att göra när ja är i bilen. Idag var han på biblioteket och skulle läsa lite tidningar så då var han inte så snacksalig. Dessutom sågs vi ju i helgen.

Dagens bild när jag går till Kalmar Centrumskola

Idag fick vi belöning för att vi gjort rätt när vi rapporterat in våra arbetstider. Märit vår chef är bra på att hitta på små belöningar. Den som hade rapporterat mest korrekt vann tulpaner och ett presentkort. Jag kom på delad tredje plats och fick chokladguldpengar.

I vårt arbetsrum hänger även en sorts uppmuntran som vi får i form av en japp när vi skrivit klart tre olika dokument.

I kväll blev det inget bad vid kallbadhuset, då ingen kunde. Jag övervägde om jag skulle åka och ta ett dopp själv sedan drog soffan som jag hamnade i när jag kom hem. Mats hade köpt med sig sushi som vi åt ikväll. Det var gott och smidigt att slippa laga mat.

Vid sextiden åkte Mats för att repa med kören. Jag var trött och kunde inte hålla mig vaken utan somnade och sov nästan en timme. Nu hoppas jag att jag ändå kan somna ikväll.

Kram Susann 💜

4 kommentarer