Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Godmorgon till en ny vecka 😊

Här har jag äntligen masat mig ur sängen. Jag har sovit ganska många timmar i natt då jag gick och la mig tidigt och vaknade inte förrän klockan var sju. Visst jag vaknade till när Mats gick upp strax innan sex fast somnade direkt igen vilket tillhör ovanligheten. Sova var det jag behövde efter en intensiv helg med massa roligheter. Sedan låg jag kvar i sängen en bra stund för jag hade lite bloggar att läsa ikapp eftersom jag inte prioriterat det i helgen.

Nu är jag uppstigen och påklädd och efter att jag skrivit klart detta inlägg ska jag även ta något och stopp i mig, får se vad det blir. Idag skiner solen och termometern står på 12 grader så dagen kan inte börja bättre.

Idag har jag det ganska lugnt på Centrumskolan och hinner nog planera en hel del vilket är bra för planeringen tar alltid längre tid än vad jag har tänkt mig. Sedan ikväll blir det bad tillsammans med några kollegor och det är alltid så skönt att bada en måndagskväll.

Vilken helg jag har haft och jag är så glad och tacksam för alla fina stunder tillsammans med vänner. Det är verkligen en ynnest att kunna ha så fina vänner att hitta på så många roliga saker tillsammans. Den här konstellationen är ganska ny och jag hoppas att den kommer bestå och att vi kommer hitta på fler roliga saker tillsammans. Det är värdefullt att omge sig med vänner som ger en energi även om vi egentligen är väldigt olika som personer. Vi har ett så härligt klimat, rått fast ändå väldigt kärleksfullt. 💜 Tack för att ni finns!!!

Min vänskap som jag hittat bland mina kollegor är också något som jag är otroligt glad för. Jag har hittat en sådan bra arbetsplats som jag trivs på och även kollegor som jag kan umgås med på fritiden. Jag känner att jag är så lyckligt lottad just nu och väldigt tacksam över mitt liv som positivt ut även om det fick sig en stor törn vid min fallolycka 2015. Inte trodde jag att det skulle bli som det är nu fast på något sätt är det olyckan som fått mig till att vara mer öppen och bejakande till saker. Jag har ändrat lite på mig själv i mitt sätt att tänka och min självkänsla och mitt självförtroende har blivit starkare i och med olyckan vilket har gjort att jag tar för mig på ett helt annat sätt och då har jag hamnat med människor som jag kanske inte hade vågat ta kontakt med innan. 😊

Nu önskar jag alla som tittar in hos mig en härlig måndag, kram Susann 💜

2 kommentarer