Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Godmorgon till en ny vecka 😊

HÀr har jag Àntligen masat mig ur sÀngen. Jag har sovit ganska mÄnga timmar i natt dÄ jag gick och la mig tidigt och vaknade inte förrÀn klockan var sju. Visst jag vaknade till nÀr Mats gick upp strax innan sex fast somnade direkt igen vilket tillhör ovanligheten. Sova var det jag behövde efter en intensiv helg med massa roligheter. Sedan lÄg jag kvar i sÀngen en bra stund för jag hade lite bloggar att lÀsa ikapp eftersom jag inte prioriterat det i helgen.

Nu Àr jag uppstigen och pÄklÀdd och efter att jag skrivit klart detta inlÀgg ska jag Àven ta nÄgot och stopp i mig, fÄr se vad det blir. Idag skiner solen och termometern stÄr pÄ 12 grader sÄ dagen kan inte börja bÀttre.

Idag har jag det ganska lugnt pÄ Centrumskolan och hinner nog planera en hel del vilket Àr bra för planeringen tar alltid lÀngre tid Àn vad jag har tÀnkt mig. Sedan ikvÀll blir det bad tillsammans med nÄgra kollegor och det Àr alltid sÄ skönt att bada en mÄndagskvÀll.

Vilken helg jag har haft och jag Ă€r sĂ„ glad och tacksam för alla fina stunder tillsammans med vĂ€nner. Det Ă€r verkligen en ynnest att kunna ha sĂ„ fina vĂ€nner att hitta pĂ„ sĂ„ mĂ„nga roliga saker tillsammans. Den hĂ€r konstellationen Ă€r ganska ny och jag hoppas att den kommer bestĂ„ och att vi kommer hitta pĂ„ fler roliga saker tillsammans. Det Ă€r vĂ€rdefullt att omge sig med vĂ€nner som ger en energi Ă€ven om vi egentligen Ă€r vĂ€ldigt olika som personer. Vi har ett sĂ„ hĂ€rligt klimat, rĂ„tt fast Ă€ndĂ„ vĂ€ldigt kĂ€rleksfullt. 💜 Tack för att ni finns!!!

Min vĂ€nskap som jag hittat bland mina kollegor Ă€r ocksĂ„ nĂ„got som jag Ă€r otroligt glad för. Jag har hittat en sĂ„dan bra arbetsplats som jag trivs pĂ„ och Ă€ven kollegor som jag kan umgĂ„s med pĂ„ fritiden. Jag kĂ€nner att jag Ă€r sĂ„ lyckligt lottad just nu och vĂ€ldigt tacksam över mitt liv som positivt ut Ă€ven om det fick sig en stor törn vid min fallolycka 2015. Inte trodde jag att det skulle bli som det Ă€r nu fast pĂ„ nĂ„got sĂ€tt Ă€r det olyckan som fĂ„tt mig till att vara mer öppen och bejakande till saker. Jag har Ă€ndrat lite pĂ„ mig sjĂ€lv i mitt sĂ€tt att tĂ€nka och min sjĂ€lvkĂ€nsla och mitt sjĂ€lvförtroende har blivit starkare i och med olyckan vilket har gjort att jag tar för mig pĂ„ ett helt annat sĂ€tt och dĂ„ har jag hamnat med mĂ€nniskor som jag kanske inte hade vĂ„gat ta kontakt med innan. 😊

Nu önskar jag alla som tittar in hos mig en hĂ€rlig mĂ„ndag, kram Susann 💜

2 kommentarer

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *