Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Godmorgon Tisdag

Nu på förmiddagen är det ReDogruppen igen. Till den här gången ska vi ha med oss tre små koppar … spännande, får se vad vi ska göra med dem. Förra gången blev vi bjudna på frukt och sedan skulle vi mindfuläta frukten vi valt. Jag valde en satsumas och jag har aldrig i hela mitt liv ätit en frukt så sakta och ändå var jag den som ätit min frukt snabbast.

Mitt mål/aktivitet till den här gången är att jag ska få till en promenad varje dag. Vet inte riktigt hur jag ska få till det för just nu är jag inne i en period där jag har otroligt svårt att komma till skott. Jag tänker att i morgon ska jag göra det här och sedan när morgondagen kommer orkar jag inte börja, jag har blivit nästan lite apatisk…

Kanske lyckas jag om jag går ut på en promenad direkt efter att jag borstat tänderna, innan min hjärna får för sig något annat. Kanske jag börjar med de dagar jag inte tränar på kvällen för min antal steg kan vara bra att få upp de dagar jag inte tränar. Jag tänker att jag börjar måndagen den 18 november.

Bilen ska lämnas in idag och jag tror att jag kommer att glömma det… vet inte varför jag fått för mig det. Under tiden som bilen är inlämnad tänker jag att jag tar en promenad för det ska bara ta en timme och då blir ju det en lagom promenad.

Ikväll ska vi springa och gymma och jag hoppas att det inte regnar då utan att vi kan springa i slingan innan gymmet. Jag tycker det är mycket skönare att ta löprundan ute innan gymmet. Fast om det regnar blir det löpbandet.

Ha en bra dag

2 kommentarer

    • Susann

      Ja, jag kan förstå att det verkar konstigt med tanke på att vi håller vår rutin på träning. Fast när jag är hemma och ser alla hushållssysslor som jag tänker att jag ska göra mäktar jag inte med och bara skjuter på dessa, kommer aldrig till skott.