Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Godmorgon tisdag

Nu känns det som dagarna bara svischar förbi och jag hinner knappt med. Idag har det blivit dags för sista tillfället innan nyår i REDOgruppen. Jag har inte gjort alla uppgifter till idag, jag har varit tvungen till att välja bort en del saker för att orka.

Just nu har jag haft huvudvärk och vet inte om det beror på att jag gör för mycket eller är den speciella veckan i månaden. Jag hoppas på det sista… I och med huvudvärken har jag försökt bromsa det jag kan bromsa 😊

Ikväll blir det gymmet och jag kommer dra ner mitt tempo ikväll just för att det inte ska bli för mycket. Det fungerar om jag gör mer i slowmotion för då hinner min hjärna med mig och jag slipper yrseln. Lättare sagt än gjort.

Senare på kvällen kommer vi baka vårt traditionella pepparkakshus, förra året gjorde vi en kyrka efter en färdig modell (vilket var första gången). I år blir det som vanligt efter Mats ritning, han gjorde en igår kväll. Det kommer mest bli Mats som bakar och jag håller honom sällskap. Får se om jag bakar några pepparkakor, beror hut känslig mitt huvud är ikväll.

Pepparkakshuset 2018

Ha en underbar tisdag, alla ni ute i bloggvärlden 💜

Kram Susann

2 kommentarer