Hämtmat

Onsdagar är den dag jag har som lugnast på Centrumskolan så när jag kom hem var jag inte lika trött som jag brukar vara. På vägen hem åkte jag runt Clas Ohlson för att kolla om de hade fått in reflexselarna fast det hade de inte och visste inte om de skulle få det igen, typiskt.

När jag kom hem hade jag lite energi till att plocka i ordning och köket orkade jag göra innan jag åkte på morgonen. Det blev även lite vila innan Mats kom hem och då fortsatte jag att städa. Mats dammsugade och torkade golven så det känns bra att veckans städning är avklarad.

När vi var färdiga åkte vi till återvinningen med massa plast, tidningar mm och sedan in på ica för att handla lite flingor och fil. Vi var lite lata för ingen av oss orkade laga mat så det blev hämtmat, jag tog en avokadosallad och Mats en kebabsallad.

Vi landade i soffan med vår hämtmat och tittade på en julfilm för det är det vi har snöat in att titta på. Annars händer det inte så mycket i det här hemmet och snart är det dags för mig att sova. Jag försöker bli bättre på att komma i säng tidigare för att få min skönhetssömn.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.