Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Ekorrhjulet

Trots att det är ett ovanligt år med pandemin som råder i världen så fungerar ekorrhjulet som det ska. Det är ingen direkt skillnad på dagarna med jobb och träning för mig och Mats. Torsdag idag och då brukar jag ha träning med Sweden runners fast de träningarna är som sagt var inställda så Karin och jag har tränat själva och Mats har hängt med eftersom han inte tränar på gymmet nu.

Ikväll ska vi träna på Stensö och efteråt ska Karin och jag bada som vi brukar. Jag är lite stel i mina ben fast hoppas att jag kan springa ändå. Vi kanske skulle köra lite intervaller ikväll så det kommer säkert kännas imorgon i kroppen.

Utomhus är det grått som vanligt och temperaturen ligger på 6 grader och solen syns inte till. Snart är det dags för att ställa upp stakar och hänga upp stjärnor och det kommer ju lysa upp i mökret. Det är verkligen en passade tradition vid den här tiden då många är trötta på mökret och oftast regnet som råder i november när alla ljus som tänds sen den första advent.

Fast i år har en del börjat nu i november att pynta och förbereda för advent och har kallat det novent. Jag brukar hänga upp och ta fram pyntet till lördagen så det är färdigt att tändas på söndagen. Förr om åren hängde jag inte upp förrän den rätta dagen , första advent.

Nu måste jag sluta för det är dags för mig att åka till Centrumskolan. Jag önskar alla en härlig dag, kram Susann

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *