Har jag utvecklats?

När jag åker bil en längre tid så finns det inte så mycket att göra mer än prata. Min man är inte den som pratar i onödan och särskilt inte med sin fru fast när vi åker bil blir han mer pratsam konstigt nog. Idag när vi åkte hem från Malmö pratade vi om allt möjligt från jobb till barn till min blogg . Jag kan inte riktigt förstå att jag bloggat över tre år nu och när jag säger det i bilen så säger han helt plötsligt – ”har du utvecklats med din blogg?”

Hur svarar jag på en sådan fråga och hur vet jag att jag har utvecklats? Den frågan satte i alla fall igång min tankeverksamhet kring min blogg. Själv skulle jag säga att jag har utvecklats annars vore det väl konstigt för jag tänker att vi utvecklas hela tiden genom olika kunskaper och inputs vi får. Jag skulle säga att min blogg har bytt lite fokus från mot vad jag hade i början då jag började blogga pga. min fallolycka och hur svårt jag hade att se mina framsteg och då blev bloggen en dokumentation i mitt mående och vad jag kunde göra och inte göra. Nu när jag mår bättre och min läkning går i rätt riktning så har fokus bytts till hälsa, min träning. Sedan har jag alltid bloggat för min egen skull och då skriver jag om sådana saker som är viktiga för mig tex mina barn och vänner. Jag vill ha bloggen personlig för det är ju samtidigt en dokumentation över vissa ögonblick i mitt liv. Att det är personer som är inne och läser och kommentera på min blogg är ju bara roligt även om jag ibland tänker vad är det som är intressant att läsa om i mitt liv. Fast jag är såklart superglad att det finns personer som gör det för alla behöver väl synas och bekräftas på något sätt och detta är ju ett sätt att synas på. Så tack till alla mina trogna läsare.

Frågan kvarstår ändå… den är svår att svara på. Kanske att jag kan skriva lite längre inlägg nu när jag klarar av att sitta framför datorn längre än vad jag kunde förut. Ja min mans fråga satte igång mina tankar och de har bara fortsatt. Hur skulle Du svara på den frågan?

Hemresan gick fort och när vi kom hem från Malmö gjorde vi inget särskilt. Vi hade fint väder hela hemresan hem och hamnade inte in något snöoväder med tanke på Ingas kommentar. När vi kom hem ville vi få lite luft innan det blev mörkt så då fick det bli en tur till återvinningen och då passade jag på att prova min nya klocka och den fungerade utmärkt. Så nu ska det bli kul att kunna springa igen med en löparklocka, för min Samsungklocka har ju inte fungerat de senaste gångerna när jag har velat mäta aktiviteten. Samsungklockan fungerar perfekt till allt annat än det jag vill använda den till, därav min nya Garminklocka.

Nu ska jag bara chilla och samla kraft tills imorgon då jag ska vara på Centrumskolan klockan 8.30. Så tidigt har jag knappt varit uppe nån gång under ledigheten så jag får väl försöka komma i säng i vettig tid.

Ikväll lagade vi den första vegetariska rätten, starten på att äta mer vegetariskt detta år. Mats får hänga med på min resa, får se hur länge han tänker göra det eller om det är jag som tröttnar. Vi lagade spagetti och gjorde oumpfsås, liknande köttfärs. Jag tyckte det blev gott och Mats tyckte väl att det var ok. Vi får se vad vi hittar på för rätter nu framöver.

Nu önskar jag alla en trevlig söndagskväll, ses imorgon, kram Susann

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.