Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Helgen som övergick till oktober.

I fredags kom vi iväg när vi skulle. Jag var så välstrukturerad så jag hann allt jag skulle och behövde inte stanna kvar på jobbet utan kunde hämta Mats direkt vid halv tre. Vi åkte raka vägen till Malmö och parkerade i parkeringshuset där dottern och William bor. Vi packade in alla saker och sedan tog vi tåget in till stan där dottern bokat bord på en ny sushirestaurang som vi skull prova. Den låg nära lilla torg och hette sushi Rebellion. Både dottern och jag hade hört att den skulle vara bra. Vilken besvikelse det blev, ingen restaurang som jag kan rekommendera. Vi tog lite olika menyer, jag en smakmeny och Mats en set meny och dottern och sambon rullar och nigiri och inte en endaste gång fick vi mat samtidigt utan alla fick i omgångar och det tog otroligt lång tid innan vi fick in varje sak. Det var en dyr restaurang för det en fick, så där kommer vi inte att äta fler gånger.

När vi kom hem till lägenheten var alla väldigt trötta så det blev sängen nästan direkt.

På lördagsmorgonen gick Mats och jag upp som vanligt för att springa och bada fast på Ribban. Dottern följde också med och sprang. Hon och William har köpt appelwatch så nu är det ju lite kul att kunna mäta allt när en springer. Det blev 2,6 km innan det var dags för doppet. Dottern hoppade över badet och fick agera fotograf istället. Det var 12 grader i luften och 12,6 grader i vattnet.

Sedan blev det frukost hemma hos dottern. Efter frukosten gick Mats och jag över till Rasmus och Tova för vi skulle hämta ett bord och stolar som dottern skulle låna. Det är kul att våra barn bor så nära varandra så att vi hinner att träffa dem både på en helg.

Därefter ville jag gå en runda på Emporia så jag, Rasmus och Tova gick dit medans Mats, S och William åkte till Ilva för att de skulle köpa ett soffbord. De passar på när vi är där och de kan transportera bordet i vår bil. Sedan möttes alla upp på Emporia och åt lunch tillsammans innan Rasmus och Tova var tvungna att gå eftersom de skulle jobba. Jag shoppade boken som vi ska läsa i bokcirkeln, Ett land av snö och aska utav Petra Rautiainen. Sedan köpte jag Therese Lindgrens duchtvål, schampo och balsam.

När vi hade gått färdigt gick vi tillbaka hem till dottern och de skulle fixa för söndagens kalas. William fyllde 25 år den 2 okt. Dottern skruvade ihop soffbordet och William gjorde citronpaj. Vid fyratiden åkte vi hem för Mats var tvungen att vara hemma på söndagen då de skulle bygga scen och repa.

Vi stannade till på Maxi och handlade lite plock som vi sedan åt framför tvn och chillade tills vi gick och la oss. Victor kom hem från Byxelkrok på söndagskvällen, så jag kan ha min bil idag

Igår morse gjorde Mats amerikanska pannkakor till frukost. Vid klockan elva skulle Mats repa och bygga. Jag och Victor åkte till Ikea för att köpa lådor och sedan rensade vi bland Victors kartonger som vi har uppe på balkongen. Det blev en hel bil full av skräp som vi åkte till tippen med.

Mats gäng höll inte på så länge så vid 13:30 var han färdig så vi köpte med kebabtallrik till lunch till oss som vi åt framför en film.

Sedan åkte vi till Daniel med en gamingstol som vi hade med oss från Rasmus. Därefter blev det bara vila för mig.

Det blev en bra helg i Malmö och även skönt att kunna ha söndagen här hemma till att vila.

Jag hoppas du hade en fin helg.

4 kommentarer