Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Onsdagen den 28 september 2022

Godmorgon denna grå och mörka morgon. Jag tror att det fortfarande är natt, så mörkt är det och dessutom öser regnet ner. Idag verkar det bli en riktig ruskig höstdag som en egentligen skulle vilja vara hemma och kura ihop sig i en fåtölj med en bra bok och tända ljus. Tyvärr så är inte det möjligt så här mitt i veckan.

Igår när jag kom hem så blev det vila för hela slanten. Jag kände att jag behöver ta vara på tillfällena som ges när jag kan bara vara och samla energi. Jag hann även lite planering för idag och det är skönt för då blir det inte så stressigt när jag kommer till jobbet.

Idag blir det en längre dag för vi ska ha AW på jobbet. Ja jag vet att jag skulle kunna välja att åka hem fast det ger energi att umgås och befinna sig i ett sammanhang. JAg vilade mycket igår eftermiddag kväll just av denna anledning att kunna vara med idag.

Victor och Torun är fortfarande här hemma och Victor har lovat att skjutsa mig till jobbet och sedan hämta mig ikväll då jag tänker drick lite bubbel ikväll. Det är skönt att ha privat chaufför ibland. 😊💜

Vad händer för dig idag?

Nu ska jag fixa mig i ordning och se om jag hittar något som jag vill stoppa i magen. Jag önskar dig en härlig onsdag, kram Susann 💜

4 kommentarer