Familj,  Jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Hemma igen 😊

I morse vaknade vi upp pÄ vandrarhemmet i BorlÀnge efter Leksandsmatchen. Jag tror detta var den natt som jag sov allra bÀst pÄ hela semesterresan.

Maries familj sov alla i ett rum sÄ för dem var det nog den sÀmsta natten.

Vi Ă„t frukost tillsammans och sen nĂ€r Victor, Rasmus och Tova hade Ă€tit upp drog de meddetsamma med ena bilen mot Kalmar. De hade hemlĂ€ngtan… Samina Ă„kte i vĂ„r bil.

NÀr alla andra var fÀrdiga drog vi gemensamt hemÄt mot Kalmar. Det blev ett stopp pÄ McDonalds i Norrköping tillsammans med Maries familj.

Runt klockan fyra körde vi upp pÄ vÄr garageuppfart. Borta bra fast hemma bÀst. Vi hann trÀffa Rasmus och Tova innan de skulle med tÄget 16.57 till Malmö.

Samina tĂ€nkte först att hon inte hann med det tĂ„get fast det gick fortare att packa Ă€n vad hon tĂ€nkt sig sĂ„ vid halv fem ville hon ha skjuts in till stationen. Snabbt blev vi fĂ€rre hĂ€r hemma đŸ˜„

NÀr vi lÀmnat henne vid stationen passade vi pÄ att handla lite pÄ maxi. NÀr vi kom tillbaka hem lagade vi lax.

Vi hade spelat in jvms bronsmatch sÄ den började vi titta pÄ nÀr vi Ät. NÀr jag hade Àtit fÀrdigt somnade jag som en stock i soffan och vaknade lagom till de tvÄ sista minuterna av matchen. Roligt att Sverige vann mot Finland med 3-2.

Efter matchen Äkte vi till gymmet Mats och jag, vi ville fÄ in vÄr rutin direkt. Det blev inte jÀttelÄng trÀning för jag fick huvudvÀrk. Jag sprang 2 km och sedan blev det bara lite axelövningar och vaderna.

Nu ligger jag i sĂ€ngen och kĂ€nner mig ganska trött. Jvms finalmatch gĂ„r pĂ„ Tv:n i sovrummet och jag hoppas snart att John Blund kommer. Imorgon bitti tĂ€nker Victor Ă„ka till Malmö, han tĂ€nker söka jobb i Malmö och har fixat en lĂ€genhet i andra hand. SĂ„ dĂ„ kommer vi ha alla vĂ„ra tre barn i Malmö đŸ˜± HjĂ€lp vad tomt vĂ„rt hus kommer att bli…

Kommentarer inaktiverade för Hemma igen 😊