Hur mår jag?

Godmorgon alla fina vänner!

Jag har startat upp min dag och satt mig med datorn i knät i soffan och tänkte reflektera lite över mitt kommande möte nu klockan tio. Det är ett uppföljningsmöte med arbetsförmedlingen och försäkringskassan, för att se hur det går för mig på Centrumskolan. Egentligen skulle vi diskutera mina 75%, fast det kommer ju bli svårt eftersom jag inte klarade det så många veckor. Jag bromsade mig själv och är ju tillbaka på 50% vilket verkar vara det jag mäktar med i mitt liv. Även om jag vet att det inte är ett nederlag så känns det så i alla fall. Jag vet att det var det bästa för mig att bromsa fast ändå känns det ganska pestigt. Mitt mående har verkligen inte varit på topp det här året och jag vet inte vad det beror på. Ska jag skylla på pandemin, klimakteriet eller ovissheten som ändå finns hängande över mig och jag tror att det är en kombination av allt. Jag vet att jag har många signaler till att vara deprimerad fast känner mig ganska låst i den här situationen. Mitt humör är verkligen som en berg och dalbana och jag har svårt att hitta glädjen i det jag gör. Jag känner mig ganska avtrubbad och som om jag är på en annan plats och tittar på mitt liv som känns hopplöst på något sätt.

Jag vet att dessa tankar ökar inför varje kommande möte fast jag kan inte bara skylla på mötet för jag kände mig ”konstig” redan i början av januari. Jag känner mig bara konstig och alla känslor på samma gång och tårarna ligger alltid nära fast jag inte har något att vara ledsen över.

Oj, vilket deppigt inlägg det här blev. Jag får bara avvakta och se vad som händer på mötet och försöka hitta det positiva i mitt liv. Just nu känns det bara så tungt på något sätt…

Måste lägga in en bild i allt deppiga och en soluppgång får mig att känna tacksamhet och ödmjuk på något sätt.

Ny vecka borde innebära nya möjligheter och det är dessutom kortvecka och det borde ju få vem som helst glad. Idag har jag inga planer när jag kommer hem. Jag kommer antagligen hamna i soffan och somna för jag är ganska trött hela tiden.

Jag önskar alla en bra dag, kram Susann

2 kommentarer

    1. Mötet gick bra även om jag vet vad som händer framöver. Det är bara till att försöka vara positiv och se framåt. Lättare sagt än gjort…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.