Jag,  Sjukskriven/Arbete

Inget norrsken i natt.

Godmorgon mina kära vänner.

Det blev lite sovmorgon här så nu ska Mats göra amerikanska pannkakor och jag satte mig för att titta in här. Jag sitter självklart i mitt favorithörn i soffan och skriver. Jag har sett på olika sociala medier att det finns de som sett norrskenet igår natt och i natt fast jag tillhör dem som inte har sett det. Jag antar att jag sov när det visade sig. Jag försökte titta ut genom fönsterna i natt fast såg inget sken, kanske bättre lycka nästa gång detta fenomen visar sig.

Idag har vi inga direkta planer, jag undviker ju att träffa några så inte jag smittar någon ifall jag bär på smitta. Jag har inga symptom än så länge fast en ska ju vara försiktig i sju dagar efter en träffat en person med smitta så på onsdag har det gått sju dagar. Det är en grå dag och termometern visar 3 plusgrader. Har vi tur kanske solen vill komma fram under dagen och då kanske det blir en promenad.

Det som står på agendan är att laga Brännesnuda, en utav Skånes landskapsrätter. Det var Inga, en bloggvän som startade en matresa genom vårt avlånga land och som jag hänger på. Det ska bli spännande att se vad jag tycker om denna rätt. Jag återkommer med bilder och utlåtande från Mats och mig, för mannen har blivit lika involverad som jag i denna utmaning då vi oftast lagar maten tillsammans på helgerna.

Dagens bild

Jag önskar er alla en härlig söndag, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *