Isvak, Malmö och mello 😊

Morgonen började som vanligt att vi var några som träffades för att springa och bada. Idag var vi bara fyra stycken och jag och Marie kunde inte springa. Medan Mats och Annika sprang rekade vi badmöjligheten. Där vi brukar bada fanns ingen stege. Vi hade stege med oss fast den var för kort för att fungera.

Det var 10 minusgrader och snön singlade ner så vackert. Vi badade vid en annan brygga och Mats hackade upp isen lite så vi skulle kunna bada.

I vattnet var det minus 0,1 grader fast det kändes inte så kallt. Det är bara kallt om händerna när en kommer upp ur vattnet. Jag hade tänkt till och hade kaffe och varm choklad med och det var skönt att värma händerna runt den varma koppen.

Sedan en varm dusch, frukost och packa bilen. Vi kom iväg runt halv elva och var framme hos Samina runt tvåtiden. Alla hennes saker som vi hade med oss packades in och sedan åkte vi till Ikea för att köpa lite saker som hon behövde. Det var kö för att komma in fast det tog inte så lång tid.

Därefter blev det skaldjurshandling till kvällens mys. Rasmus och Tova kom till Samina och så tittade vi på Mello tillsammans. Det var såklart kul att träffa Rasmus och Tova.

Nu ligger jag i Saminas bäddsoffa och är ganska trött. Det var tur att jag fick lite sömn på bilresan ner.

Godnatt, kram Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *