Familj,  Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  TrĂ€ning

Isvak, Malmö och mello 😊

Morgonen började som vanligt att vi var nÄgra som trÀffades för att springa och bada. Idag var vi bara fyra stycken och jag och Marie kunde inte springa. Medan Mats och Annika sprang rekade vi badmöjligheten. DÀr vi brukar bada fanns ingen stege. Vi hade stege med oss fast den var för kort för att fungera.

Det var 10 minusgrader och snön singlade ner sÄ vackert. Vi badade vid en annan brygga och Mats hackade upp isen lite sÄ vi skulle kunna bada.

I vattnet var det minus 0,1 grader fast det kÀndes inte sÄ kallt. Det Àr bara kallt om hÀnderna nÀr en kommer upp ur vattnet. Jag hade tÀnkt till och hade kaffe och varm choklad med och det var skönt att vÀrma hÀnderna runt den varma koppen.

Sedan en varm dusch, frukost och packa bilen. Vi kom ivÀg runt halv elva och var framme hos Samina runt tvÄtiden. Alla hennes saker som vi hade med oss packades in och sedan Äkte vi till Ikea för att köpa lite saker som hon behövde. Det var kö för att komma in fast det tog inte sÄ lÄng tid.

DÀrefter blev det skaldjurshandling till kvÀllens mys. Rasmus och Tova kom till Samina och sÄ tittade vi pÄ Mello tillsammans. Det var sÄklart kul att trÀffa Rasmus och Tova.

Nu ligger jag i Saminas bÀddsoffa och Àr ganska trött. Det var tur att jag fick lite sömn pÄ bilresan ner.

Godnatt, kram Susann 💜

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *