Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Jag är nervös…

Godmorgon, inte kan jag sova på morgonen. Jag vaknar alltid innan klockan är sju. Egentligen hade jag mått bra av att sova längre tror jag fast det är helt hopplöst. Idag kändes det mörkare utomhus, ja jag vet att vi går mot ljusare tider fast idag är det verkligen mökt. Morgonens väderbild kommer här.

Jag har sovit oroligt i natt och jag tror jag vet varför. Det är idag som min tandimplantat ska opereras in. Klockan 14:30 har jag tid hos specialisttandvården på sjukhuset. Det blir till att köra direkt dit när jag slutar jobba, jag behöver till och med gå några minuter tidigare för att känna mig trygg att vara där i tid. Jag är en sådan person som alltid är ute i god tid. Jag är den personen som oftast väntar på alla andra för jag hatar att komma i sita stund eller att komma försent skulle göra mig superstressad. Jag är nervös inför besöket och försöker tänka att jag ska tugga många år till och att en tand är bra för mig. Det är lättare sagt än gjort.

Sedan blir det flytande kost några dagar efter och det tycker jag ska bli lite jobbigt då jag älskar mat och gillar när det är textur i maten. Sedan läste jag att det var mosad mat som gäller efter i typ två veckor. Kan detta bli min start på att tappa några kilon så får jag väl se det som positivt, eller.

Dessutom får en inte träna och anstränga sig några dagar efter ingreppet så jag antar att jag inte kan springa på lördag. Jag ska nog skriva ner mina frågor här hemma för när jag sedan är där så minns jag inte vad jag undrar. Är ni likadana vad det gäller att fråga om saker? Jag är helt hopplös på det, för jag tänker att jag ska fråga massor och sedan när jag är där så finns det inget jag undrar över. Varför är det så?

Vad händer för er idag?

Idag är det onsdag och jag väntar med spänning på bloggvännen Christels frågor som hon har börjat lägga ut på onsdagar. Det ska bli kul att se vad det är för frågor den här gången då jag valt att hänga på att svara på samma frågor.

Nu ska jag ta det lugnt tills det är dags att åka till Centrumskolan. Jag hoppas att du får en härlig lillördag, kram Susann 💜

8 kommentarer