Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Träning

Tisdagen den 10 januari 2023

Ni kan aldrig gissa vad jag sitter och skriver detta inlägg … eller så kan det för jag sitter på min vanliga plats i soffan i tv-rummet.

Jag började ju dagen med att åka till Malkars för att träna. Det blev först uppvärmning på löpbandet, 1 km och sedan tycker jag att jag är tillräckligt varm. Sedan körde jag milon, ett cikelpass med maskiner som ställs in efter ens egen träning. En kör varje station i en minut och en behöver logga in på varje station för att få sina personliga inställningar. Det är två stationer som en ska vara 4 minuter på, en stepmaskin och sedan en cykel. Jag körde två varv och det är lagom tycker jag och även rekommendationen. Det tar drygt en halvtimme att köra två varv och då får en en genomkörare på hela kroppen så det känns bra.

Egentligen var det inte sant att jag började dagen med att träna för innan jag åkte till Malkars mailade jag till en adoptionsbyrå i Sydkorea som jag trodde jag var adopterad ifrån. När jag satt i omklädningsrummet såg jag att jag redan hade fått ett svar ifrån dem. Tyvärr var det inte den adoptionsbyrån som jag hade adopterats ifrån utan en annan som de talade om och jag fick mailadress så jag kunde kontakta dem istället. Jag gjorde det så nu får jag se om jag får något svar. Jag hade tagit kort på lite dokument som rör min adoption som jag bifogade i mailet och med en massa frågeställningar om min bakgrund. Det är spännande tid fram tills att vi ska åka till mitt födelseland.

Efter träningen åkte jag till jobbet och idag hade jag en lektion som jag kände mig nöjd med. Vi skulle påbörja ett område kommunikation och det blev en bra lektion. Det är inte så ofta jag känner mig så nöjd efter en lektion och när jag gör det känns det extra roligt.

Efter jobbet åkte jag till Maxi och handlade lite olika sorters soppor och drickyoughurt med tanke på mitt tandläkarbesök imorgon. Sedan åkte jag hem och vilade, satte in en kyckling i ugnen som vi åt när Mats kom hem. När vi hade ätit var jag tvungen att planera lektionerna tills imorgon så det var bara till att göra det för jag hann inte det när jag var på Centrumskolan.

Jag är trött ikväll så det kommer definitivt bli tidigt sänggående.

Det blir en liten kvällsbild på vår väderstation.

Hur har din dag varit?

Nu önskar jag dig en trevlig kväll, kram Susann 💜

2 kommentarer

    • Susann

      Ja, visst är det olika för person till person. Och det pratas mer om nackdelar och konsekvenser med adoption idag än vad det gjordes förr.