Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 15 februari 2022

Godmorgon denna fina tisdagsmorgon. Det blev lite sovmorgon för jag somnade om efter att Mats åkte till jobbet kvart i sju. Klockan åtta steg jag upp, duschade och sitter nu i soffan på min favoritplats. Ute är det 3 grader och solen skiner så det ser ut som om det kommer att bli en fin dag.

Jag har inga direkta planer idag. Jag har startat en maskin tvätt så det får väl bli mitt mission idag. Jag märker att jag är inte lika snorig idag fast jag har lite huvudvärk så det jämnar väl ut sig i sjukhet. Jag tror att det fortfarande är 5 dagar hemma som gäller vilket innebär att jag måste vara hemma hela denna veckan. Nästa vecka är det sportlov så det kommer kännas som en evighet innan jag är tillbaka till skolan igen.

Nu ska vi se hur det ser ut på dagens utmaningar.

Orsakullan undrar – En båtresa… är något som jag undviker om jag kan eftersom jag är så himla åksjuk. Fast ibland måste en transportera sig via båt och då är det oftast jag som kräks och tillbringar min tid på toaletten, vilket inte är roligt. Efter min fallolycka har min åksjuka blivit lite bättre så det är i alla fall positivt.

Kristina undrar – Kommer du ihåg den dagen du fick ditt körkort? Nej, inte riktigt, bara själva känslan över att ha tagit körkort. Jag vet att jag överraskade mamma och pappa med att jag hade tagit eftersom jag först började övningsköra i Älmhult fast sedan flyttade jag till Kalmar så jag började läsa till förskollärare. Mina föräldrar hade lovat att betala mitt körkort så när jag hade tagit körkortet visade jag pappa och sa att han nu var skyldig mig 5000 kronor. De blev verkligen överraskade för de hade tjatat lite på mig att börja köra i Kalmar och jag hade haft en massa undanflykter över att jag inte hade börjat ta lektioner.

Dagens färg är guld i Heidi och Nettans utmaning. Det var lite klurigt att hitta bilder med guld på så det fick bli på en solnedgång och en skylt.

Ja, nu önskar jag er en fortsatt trevlig dag, kram Susann 💜

4 kommentarer