Kortvecka

Godmorgon alla fina vänner som är här inne och besöker mig. Tack för det, kul att ni vill komma hit och läsa och ev kommenterar era tankar.

Idag när jag tittar ut är det lite vitt på marken, det har tydligen snöat i natt och temperaturen ligger runt nollan. När jag tittar ut på min bil ser jag att jag har haft en snäll man som skrapat mina bilrutor. Det är jag väldigt tacksam för. Måste bara komma ihåg att tacka honom i eftermiddag.

Måndag idag så det är ny vecka med nya möjligheter. Den här veckan kommer bara vara en kortvecka för mig och Mats eftersom att vi tar en långweekend till Sälen. Det ska bli så kul att träffa Victor, vi har inte sett honom sen november innan han åkte upp dit. Jag pratade med Victor igår kväll för att berätta att vi kommer komma upp på torsdag. Han skulle kolla hur han jobbar och se om han var ledig någon utav dagarna för att kunna umgås med oss i backen. Det lät som han tyckte det var roligt att vi kom och träffade honom. Vi tycker det ska bli väldigt härligt att komma iväg på många sätt. Vi hoppas att det är lugnt på Mats jobb också när vi är iväg så han slipper jobba när vi är iväg även om både jobbtelefon och dator kommer att följa med.

På Centrumskolan idag kommer det komma tillbaka lite fler elever och idag skulle vi personal börja med att bära visir när vi jobbar. Det blir ju spännande att se hur det går och känns.

Jag önskar alla en härlig måndag, kram Susann

2 kommentarer

  1. Det är trevligt att ses när man inte träffats på länge. Nu kan få lite snö av oss, vi har nog ca126 cm.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *