Vacker morgon

Idag när jag körde in till jobbet var det så himla fint med soldis och den vita snön som var på träden. Jag kunde inte låta bli att ta ett kort då.

Idag var det som sagt några till elever som var på plats så dagen gick ganska fort. Idag var första dagen som lärarna hade visir på sig och det kändes lite konstigt. Jag vet inte om jag kommer att kunna gå med visiret för jag blev lite snurrig med det på. Jag får väl ge det en chans, annars kanske jag kan få dispens och använda munskydd istället. Vi får se hur det känns imorgon och då hoppas jag inte får sjösjukekänslan som idag.

Det är verkligen konstiga tider vi lever i och jag längtar när vi kan gå tillbaka till våra vanliga rutiner.

Idag när jag var på jobbet fick jag ett roligt mess från Samina, att hon har fått en hyreslägenhet som hon var etta på. Imorgon ska hon skriva kontrakt, så då får vi se vilket inflyttningsdatum hon får. Den hyreslägenheten hon kommer att flytta till ligger lite närmare centrum och brorsan. Det är en ganska stor tvåa så det kommer bli lite skillnad från studentettan.

När jag kom hem var jag ganska trött och hamnade som vanligt i soffan efter att stoppat in en maskin tvätt. Sedan sov jag så gott i nästan en timme. Nu har vi nedräkning till vår fjällresa, vi längtar.

Ikväll har Mats digitalträff med månkören och de skulle se om det gick att sjunga tillsammans. Jag sitter i soffan bredvid och hör basstämman, kanske inte så vackert när det är bara den jag hör.

Det kommer väl bli lite tv-tittande sen när Mats har haft sitt körmöte och sedan sängen för mig. Jag hinner väl läsa lite bloggar och lämna kommentarer på en del.

Jag önskar alla en fin måndagskväll, kram Susann

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.