Kvällen hos Lena och Toni

Vi kom till Lena och Tonis sommarstuga igår vid 17.00. Det började regna när vi körde dit och det fortsatte komma lite småskurar efter att vi kommit dit. Vi började kvällen med bubbel och väldigt goda snittar.

Sedan när det blev uppehåll gick vi ut för att tävla en liten trekamp. Vi började med att kasta enmetersstavar med poäng på och den grenen visade sig vara min. Därefter var det pilkastning som gällde och jag kan väl villigt erkänna att mina kast inte tllhörde de bästa.

Efter två grenar ledde faktiskt jag så det kändes bra när vi tog paus för att äta. Toni stod för grillandet av kött, korv och kyckling. Till det serverades ugnspotatis och goda såser och en sallad. Snacka om att vi blev mätta.

Efter maten var det dags för sista tävlingen i trekampen, en musikquiz. Nu är jag sämst på musik och artister så det blev en spännande omgång. Toni hade fem kategorier med fem olika svårighetsgrad på frågorna. Jag kan säga som så att mannen tyckte det var en bra och rolig musikquiz och han slutade såklart med flest poäng vilket gjorde att han gick om och vann hela trekampen. Första priset bestod utav en flaska bubbel och som tredje pris fick även jag en liten flaska bubbel.

Efterrätten åt vi efter trekampen och bestod av glass, aftereight och passionsfrukt. Sedan spelade vi spelet Just one och bara umgicks till efter midnatt. Det var en härlig kväll hos Lena och Toni.

2 kommentarer

  1. Det hörs att den kvällen var kanon

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *