Jag,  Sjukskriven/Arbete

Långfredagen 2022

Godmorgon, här har jag vaknat upp tidigt som vanligt. Jag vaknade klockan 6 fast låg sedan kvar i sängen till klockan 7 för jag ville inte gå upp alldeles för tidigt nu när vi har gäster i huset. Jag vaknar upp till en gråmulen morgon, blåst och 4 grader. Enligt väderprognosen är det idag värmen ska komma och jag hoppas att det stämmer.

Det blev inget inlägg igår kväll för jag hann inte med det. Dagen igår var bra på Centrumskolan och fter åkte jag till optikern för att få ett par nya linser. Min optiker ville att jag skulle testa innan han beställde linser för ett halvår. Nu är det fixat och linserna lär väl komma nästa vecka. Sedan fick jag ta bussen hem från stan och när jag kom hem var Mats redan hemma och han hade satt upp gardinerna/solskyddet i uterummet och varit och handlst godis i fall om det skulle knacka på dörren. Mats hade fått besök av några små påskkärringar fast sedan kom det inga på hela kvällen. Det kanske är en tradition som börjar avta, kanske pandemin har något med det att göra? Brukar ni få besök av påskäringar.

Jag hann även vila igår eftermiddag innan gästerna anlände runt sextiden. När de kom så lagade vi pizza och vi misslyckades med två pizzor utav tre. Det har aldrig hänt förut när vi gjort pizza på grillen. Det är tråkigt när det blir så fast vi kunde ändå äta lite av de brända pizzorna för det var bara bottnen som var svart undertill.

Vår brända kebabpizza

Vid halvniotiden kom dottern med sambo och sedan spelade vi spel tillsammans, Just one. Det var trevligt att umgås med alla och runt halv tolv kom alla i säng.

Nu är det bara jag och Mats som är vakna så vi inväntar de andra sjusovarna. Min gissning är att dottern kommer att komma upp snart då hon brukar vara morgonpigg. Mats tänkte att han ska göra de japanska fluffiga pannkakorna till frukosten. Det var dottern som önskade dessa och vad gör en inte för sina barn?

Nu på dagen har vi inga planer, kanske blir en tur in till stan. Vi kommer säkert spela något spel då även Jon och Åsa gillar det. Jag ska även vila lite inför kvällen då vi ska ha kalas för Samina som fyllt 25 år. Då ska vi grilla så jag hoppas det blir en kväll utan regn för det är så tråkigt att grilla i regn.

Nu önskar jag er alla en fortsatt trevlig påsk, kram Susann 🐣💜

4 kommentarer