Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Längtan blev för stor… 😊

Dagen gick fort som vanligt och sista lektionen var fysisk aktivitet så jag och en elev kastade frisbee och sedan gick vi en promenad.

När jag kom hem så var det sova som gällde. Mats kom hem tidigt idag, runt tre så vi vilade en stund och sedan när jag vaknade till liv så var jag sugen på att ta ett dopp. Jag frågade Marie om hon ville följa med och ta ett dopp fast hon kunde tyvärr inte så det blev ett dopp för mig själv. Mats fick följa med som sällskap. Längtan var för stor efter ett dopp … ja , jag vet jag är lite knäpp. 🤣 Det var en fin kväll, fast det blåste ganska mycket och det var lågvatten. Det var 2 grader i luften och 4,3 grader i vattnet så jag är nöjd att jag åkte iväg och tog ett dopp. Jag fick den effekten som jag ville åt, friskhetskänslan och att jag piggnade till.

När vi kom hem lagade vi mat. Det blev isterband och stuvade morötter. När jag läste på innehållförteckningen på isterbanden så läste jag att de innehöll korngryn. Då tänkte jag på ingas utmaning, fast jag hoppas att jag hittar grynkorv till på söndag.

Ikväll tittar vi på Mästerkocken som vi inte hann igår kväll. Deltagarna åkte till Maldiverna och det ser ut som ett härligt ställe.

I Christels fotoutmaning är ordet – min närmiljö. Jag tänker att Kalmar tillhör min närmiljö och det fick bli ett kort på slottet. Kommer ni till Kalmar någon gång är Kalmar slott värt ett besök.

Nu önskar jag er alla en trevlig kväll, kram Susann 💜

4 kommentarer