Lata dagar

Dessa mellandagar har verkligen gått i lathetens tecken. Så lite som vi gjort denna veckan har nog inte hänt på länge. Vi sover, äter och bara chillar, så när det sen är dags för att börja jobba så är vi nog utvilade och sugna på att komma in i rutinerna igen.

På förmiddagen åkte jag och Mats en sväng för att kolla på en löparklocka till mig. Jag är så sugen på att köpa en mer klocka som är för löpning. Jag har en smartwatch, en samsung eftersom jag tänkte att det skulle vara bra när jag hade en samsungtelefon. Visst är den bra med det som jag kan parkoppla till telefonen fast känner att just som löparklocka är den inte så exakt. Jag har tittat på olika Garminklockor, tycker att de verkar bäst fast det är svårt att veta vilken av alla modeller jag ska välja. Sedan skiljer ju sig priserna åt väldigt mycket. Är det någon som har erfarenhet av Garminklockor? Tar tacksamt emot åsikter. Modellen jag lutar åt att köpa är Garmin forerunner 945, fast har ännu inte bestämt mig. Jag är riktigt velig när det gäller sådana här saker för jag vill ju bli nöjd.

Bild lånad från internet.

Efter affärerna blev det serietittande, och lite småplock här hemma. Vi har tittat på Bridgeton, ett kostymdrama på Netflix. Nu har vi sett hela säsong ett så nu får vi hitta en annan serie att fördriva tiden med. Jag har inte sovit idag så jag tänker att det är bra för min nattsömn.

Vid tvåtiden fick jag ett infall eller ett tvång att komma ut i friska luften. Jag ringde Malin och Urban och kollade om de ville följa med på en promenad på stensö. Det ville de gärna, fast vi gick bara 2,5 km med tanke på min onda höft. Jag tycker det gick rätt bra att gå, fick lite ont efteråt. Det var skönt att komma ut och det var faktiskt inte så många ute, tror de flesta gick på förmiddagen då det var solsken. Vilken skillnad det blir när solen är framme och dagsljuset skiner upp och en kan märka skillnaden på natt och dag. Genast infinner sig en bra känsla i kroppen och humöret blir mer positivt.

När vi promenerade bestämde vi att vi skulle avboka hotellvistelsen i Stockolm nu i januari som vi hade inplanerat med Malin och Urban. Föreställningen som vi skulle gått på är ju inställd och det är ju som det är med restriktionerna. Detta var vår femtioårspresent till Ubbe, som vi nu får skjuta på. När ska det bli som vanligt? Jag vill kunna resa igen och Stockholm står definitivt på önskelistan.

Linda skickade härliga bilder från Österrike idag och det är ju inte annat än att vi blir avundsjuka. Christian bor i Innsbruck och nu Sverige, så nu får de det bästa av två världar, snö och härliga skidbackar och svenska somrar.

Tänk om pandemin snabbt får ett slut och vi kan åka och hälsa på Linda och Christian i Österrike i februari. Jag kan i alla fall få drömma lite och leva på hoppet ett tag till.

Ikväll gjorde vi grönkålschip och då tänkte jag på Inga som tog hand om så mycket grönkål för ett tag sedan. Det är vekligen så gott med grönkål och väldigt nyttigt.

Nu har snart ännu en härlig dag passerat och jag ser fram emot morgondagen, årets sista dag. Har ni satt några mål för 2021? JAg funderar fortfarande på vilka mål jag vill sätta för år 2021.

Många kramar, Susann

2 kommentarer

  1. Ja tänk när vi kan röra oss fritt igen.
    Så roligt jag har gett dig lite inspiration till grönkål.
    Jag bjuder på paj receptet i morgon

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.