Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Lördag och uppe med tuppen 😊

Godmorgon alla som tittar in till mig. Jag har startat upp dagen och vaknade tidigare Àn vad jag ville. Klockan halv sju orakade jag inte ligga kvar i sÀngen sÄ det var bara till att gÄ upp. Jag tÀnkte att jag skulle titta in hÀr eftersom jag valde att inte göra det igÄr kvÀll.

Dagen igÄr blev bra, och pÄ elevens val nÀr vi hade lite BÀst i testtÀvlingar sÄ blev det lyckat. Vi fick en hÀrlig eftermiddag pÄ Stensö dÀr vi var och gjorde tÀvlingarna.

Efter jobbet gick jag och Marielle pÄ stan. Jag hade inget direkt som jag skulle köpa fast Marielle hade lite Àrenden som hon gjorde. Sedan satte vi oss pÄ ett café och tog varsin dricka innan vi gick till vÄra bilar som stod vid skolan. Det blev en trevlig stund pÄ stan, alltid sÄ roligt att prata en massa med Marielle. Hon och jag har ett projekt tillsammans som gÄr ut pÄ att vi ska försöka uppmÀrksamma vÄra kollegor pÄ ett positivt sÀtt, sÀga komplimanger till dem. Detta visade sig svÄrare Àn vad vi trodde, vÄrt mÄl Àr att vi sÀger till tvÄ kollegor per dag. Vi trÀnar för fullt för det Àr svÄrt att sÀga bra saker. Vi ska se om det sker en förÀndring bland oss vuxna om vi sprider positivitet. Det Àr bara Marielle och jag som vet om vÄrt projekt, tycker det Àr ett spÀnnande projekt.

Efter att jag hade varit pÄ stan med Marielle sÄ trÀffade jag mannen pÄ City gross dÀr vi handlade rÀkor och nÄgra ostron till kvÀllen.

Det blev mys framför tvn, vi tittade pÄ masked singer och BÀst i test innan det var dags för att krypa ner i sÀngen. Det blev en bra fredag.

Nu idag stÄr löpning och bad pÄ schemat som vanligt eftersom det Àr lördag. Det Àr 7 grader varmt utomhus fast ingen sol som skiner. Jag hoppas solen tittar fram lagom till badet.

Vad hÀnder för er idag?

I Christels fotoutmaning Ă€r ordet hobby – Jag vet inte riktigt om jag har nĂ„gon hobby … kan jag kalla Ă„retrumtbad för en hobby för det Ă€r det enda som jag gör kontinuerligt. Jag tar kort med en systemkamera, fast Ă€r vĂ€ldigt sporadisk i mitt fotande. Det hĂ€nder Ă€ven att jag virkar eller stickar nĂ„got fast det kan gĂ„ lĂ„ngt mellan gĂ„ngerna. Jag frĂ„gade min man vad han tyckte jag hade för hobby och dĂ„ svarade han, -”du har vĂ€l ingen hobby, du Ă€r en sökare … AlltsĂ„ fick jag ingen hjĂ€lp dĂ€r. Kanske Ă€r min hobby mat, för jag tycker om att laga mat tillsammans med min man och sĂ€rskilt nĂ€r vi ska ha gĂ€ster. DĂ€rför fĂ„r det bli en bild pĂ„ mat.

Nu önskar jag er en trevlig lördag, kram Susann 💜

4 kommentarer

  • Christel Övergaard

    Det kÀnns som att du har mÄnga hobby tycker jag. Matlagning kan vara en av dem, trÀning och bad Àr framtrÀdande i din blogg. Projektet med kollegan tycker jag Àr suverÀn, vilken bra idé, lycka till. Hoppas mÄnga tÀnker sÄ, det kan sprida sig som ringar pÄ vattnet.