Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Vilken härlig överraskning och första grillningen.

Vilken härlig överraskning vi fick i morse när vi kom till parkeringen vid Koudden. Vi fick sällskap i löpspåret av våra vänner Linda och Christian. De kom hem till Sverige igår kväll och ska nu vara i Sverige under sommarhalvåret. De har bott i Österrike under vinterhalvåret. Det kändes väldigt roligt att träffas igen efter ett långt uppehåll. Fast det kändes som om vi sågs igår, härligt med vänner som en bara kan vara med. Vi visste att de skulle komma till Kalmar i helgen. Vi var och lämnade en liten välkomstpresent på deras trapp igår kväll. Det var verkligen en rolig överraskning att träffas igen.

Det blev två varv för mig i dag och jag är supernöjd att det fungerade för mina fötter. Det var en fin morgon, solen sken fast det blåste lite. Det var 9 grader i luften och 6,8 grader i vattnet så nu börjar det bli riktigt skönt så en kan stanna kvar i vattnet en stund.

Efter badet satt vi i solen och drack blåbärssoppa och drack bubbel som Linda och Christian hade med sig för att fira våra kommande träffar och att de var i Sverige igen.

Sedan åkte vi hem och åt frukost och jag kände att jag behövde vila så jag sov en stund efter lunch. Vid klockan 14 skullle Mats spela paddel. Kalmar kommun hade prova på paddel mellan 14 och 16. Under tudan Mats spelade så åkte jag och handlade. Jag behövde nya badskor, så det inhandlades. Jag köpte även en ny terassvärmare på Jula och sedan åkte jag till Maxi för jag var sugen på att grilla när det var så fint väder.

Ikväll blev det årets första grillning. Jag hade köpt marulk som vi grillade och det var en fisk som jag gärna köper igen. Det var första gången vi åt den och både Mats och och gillade den. Fisken var fast och påminde lite om tonfisk i konsistensen. Till fisken åt vi grillade majskolvar, sparris, pak choi och purjolök. Det var en god middag och nu är grillsäsongen invigd.

Ikväll tittar vi på Let´s dance och sedan blir det sängen. Det har varit en bra dag och jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

6 kommentarer