Jag,  Mats och jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Lördagen den 30 december 2023

Idag vaknade Mats och jag i Memmingen en lite stad i södra Tyskland. Vi började vår bilfärd igår från Malmö och idag skulle vi ta oss till slutdestinationen Innsbruck.

Eftersom vi är på resande fot så blev det ingen löpning eller bad denna lördag.

Jag vaknade kvart i sex och vi hade alarm på klockan sju. Jag kunde såklart inte somna om utan satte mig och tömde min telefon på bilder till datorn. Jag hade tänkt att göra det innan vi åkte fast prioriterade inte det. Nu blev det gjort medans Mats sov fram till sju.

Vi gick upp och åt frukost och det var ett mysigt hotell vi hade hittat. Även staden verkade trevlig och pittoresk och hit skulle jag kunna komma en annan gång för att utforska miljön.

Efter frukosten checkade vi ut och tog oss vidare mot Innsbruck. Vi skulle möta Linda och Christian i skidbacken eftersom vi kom så tidigt.

Vi fick köra en mindre väg då den stora vägen visade att det skulle ta längre tid pga kö. Runt halv tolv kom vi fram till backen och nu skulle våra nya skidor och pjäxor invigas.

Det var kul att träffa Linda och Christian och de välkomnade oss med Sveriges flagga och kramar.

Mina skidor kändes bra fast det var ovant för de var lite längre än vad jag brukar köra med. Slipningen kändes bra och jag tog mig ner för backen även om jag var lite ringrostig.

Efter två åk var det dags för choklad med rom som vi drack i solen.

Christian var så gullig att han köpte en mugg som souvenir till oss.

Sedan åkte vi lite till innan vi åt lunch. Jag beställde Gulaschsoppa och Mats schnitzel. Det var gott och vi blev mätta. Sedan tog vi oss ner för hela backen till bilarna.

Därefter åkte vi till en affär så vi kunde handla frukost tills imorgon och sedan checkade vi in i vår lägenhet som vi hyrt.

Där blev det vila och dusch för att sedan bli upphämtade av Linda och Christian för att ta oss in mot en julmarknad. Vi drack glühwein, smakade på någon Österrikes delikatess som jag glömde namnet på.

Vid halv niotiden åkte vi hem till oss och spelade spel. Ikväll vann Linda Gin rummy och jag förlorade.

Nu är det sängen för imorgon ska vi åka rodel/ kälke på förmiddagen.

Kram och godnatt, Susann 💜

8 kommentarer