Jag,  Mats och jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Eeine gutes neues jahr

Vi vaknar denna nyårsdag i Innsbruck och igår hade vi en helt underbar nyårsafton. I går tillät vi oss till lite sovmorgon och klockan 9.45 åkte vi tillsammans med Linda och Christian till ett ställe där vi skulle få åka rodel/kälke för första gången.

Vi hämtade upp dem och sedan framme vid berget så mötte även Clemens och Theresia oss där, Linda och christians vänner. Sedan började en ca två timmars vandring upp för berget och jag kan säga att jag var glad att jag slapp dra på en kälke hela vägen upp vilket våra Österrikiska vänner gjorde. Det blev tre pauser på vägen upp då vi drack och fyllde på med lite energ.

När vi kom upp då var det lunchdags och vi hade mackor med oss. Vi skålade såklart för vår prestation och sedan skulle vi få belöningen genom att få åka ner. Det var roligt och jag fick kläm på hur en gjorde ganska snabbt och det gick bättre än vad jag hade trott innan. Även om jag inte gillar när det går för fort så fick jag ändå upp en bra hastighet och jag kände att jag hade kontroll.

Tack för en superhärlig upplevelse!💜

Efter rodeln skjutsade vi hem Linda och Christian och då följde vi med upp i deras lägenhet en stund då vi ville se hur de bodde. Vi skålade för vänskap och sedan körde vi till vårt boende där vi sov tills det var dags för att fira nyår tillsammans med Linda, Christian, Clemens och Theresia.

Vi blev upphämtade klockan 19:30 av Clemens och Theresia och sedan åkte vi till Linda och Christian. Där blev det såklart skålande och sedan åt vi raclette. Det var väldigt mysigt att sitta och plocka det en ville tillaga och äta. Vi hade mycket att samtala om och den mesta konversationen skedde faktiskt på Österrikiska. Jag tycker det är roligt att öva på min tyska och jag har lärt mig flera nya ord.

Efter middagen spelade vi vårt spel med underverken. Därefter blev det kortspel till det var dags för tolvslaget. Vi stod på deras balkong och såg när Christian sköt uppe en raket. Sedan stod vi bara där och tittade på alla raketer som sköts upp. Vi hade första parkett och det var häftigt då raketerna kom från en massa håll och från olika nivåer.

Vi skålade och önskade varandra ett gott nytt år och sedan stannade vi en liten stund innan vi fick skjuts av Clemens och Theresia hem.

Idag har vi bestämt att vi ska åka skidor på förmiddagen och alarmet ställdes på sju fast jag vaknade såklart innan.

Jag önskar er alla ett gott nytt år!

Kram Susann 💜

8 kommentarer