Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete

Malik och final 😊

Jag började som sagt var dagen med amerikanska pannkakor som Mats gör varje söndagsmorgon. 💜 idag lyxade jag till det med jordgubbssylt och en klick vispad grĂ€dde.

PÄ förmiddagen blev det lite vikande av tvÀtt annars har denna dagen varit en lugn dag. Vi har tittat pÄ serier pÄ viaplay. Mitt pÄ dagen tyckte vi att vi ÀndÄ skulle ge oss ut i friska luften trots att det blÄste. Inatt har ju Malik dragit fram i vÄrt avlÄnga land. Vi valde att Äka till Svinö och gÄ en runda. Det mÀrktes att det hade blÄst. Vid badplatsen var det vÀldigt högt vattenstÄnd för bryggan var under vatten, sÀkert en hel meter högre var vattennivÄn Àn innan.

PÄ vÀgen hem körde vi rund Ekelunds konditori och skulle köpa nÄgot till fikat. Det blev ingen kaka eller bakelse utan varsin baguette som de hade rea pÄ just idag.

Efter att vi fikat pÄ vÄra mackor sÄ somnade jag som en stock i soffan. Jag fattar inte att jag Àr sÄ trött och vid fyra tvingade jag mig till att vakna.

IkvÀll har vi lagat sjömansbiff efter Ingas utmaning. Jag trodde jag skulle fÄ hjÀlp utav Mats att laga maten fast just dÄ var han tvungen att jobba. RÀtten fick puttra i nÀstan en timme och sedan Ät vi med god aptit. Det hÀr var en rÀtt som Mats gillade.

Nu sitter vi mĂ€tta framför tvn och tittar pĂ„ finalen i handboll dĂ€r Sverige möter Spanien. Sverige har gjort en enastĂ„ende resa i detta EM sĂ„ nu hoppas vi att de tar sig hela vĂ€gen till guldmedaljen. Heja Sverige, 😊

Tittar ni pÄ matchen?

Vad har ni hittat pÄ idag?

Nu önskar jag alla som Ă€r hĂ€r och besöker mig en fortsatt trevlig kvĂ€ll, kram Susann 💜

4 kommentarer