Måndag igen 😊

Efter en fantastisk långweekend i Hundfjället har det nu blivit dags för att återgå till mina rutiner. Idag när jag steg upp stod utomhustermometern på -13 grader så det blir till att skrapa bilrutorna innan jag åker till Centrumskolan. Idag har inte Mats hunnit skrapa mina innan han åkte till jobbet. Innan jag steg ur sängen har jag läst på lite bloggar, har ju inte hunnit med alla som jag följer nu när jag varit iväg.

Min stukade arm värker fortfarande så jag går på lite smärtlindrande tabletter som Ipren ett tag. egentligen gillar jag inte tabletter fast ibland så måste jag. Det syns ingenting på armen utan det gör bara ont. Jag får väl bara vänta på att det ska bli bättre.

Den här veckan kommer jag bara att försöka göra så lite som möjligt för att få tillbaka energi. När vi var i fjällen så flyttade dottern till en hyreslägenhet och fick flytthjälp av lillebror och några kompisar. Hon flyttar från sin lilla studentetta till en tvåa så nu kommer hon inte behöva känna stress över att hon måste flytta tills sommaren då hon är färdig socionom. Vi kommer att åka till Malmö på lördag efter vårt lördagsdopp för att kunna hjälpa Samina med det sista plocket. Det ska bli kul att se hennes lägenhet som nu ligger lite närmare centrum.

Nu måste jag avsluta så jag hinner att skrapa rutorna, så jag önskar alla en fin måndag, kram Susann

Bjuder på lite bildbomb från vår helg i Hundfjället.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *