MĂ„ndag igen 😊

Efter en fantastisk lÄngweekend i HundfjÀllet har det nu blivit dags för att ÄtergÄ till mina rutiner. Idag nÀr jag steg upp stod utomhustermometern pÄ -13 grader sÄ det blir till att skrapa bilrutorna innan jag Äker till Centrumskolan. Idag har inte Mats hunnit skrapa mina innan han Äkte till jobbet. Innan jag steg ur sÀngen har jag lÀst pÄ lite bloggar, har ju inte hunnit med alla som jag följer nu nÀr jag varit ivÀg.

Min stukade arm vÀrker fortfarande sÄ jag gÄr pÄ lite smÀrtlindrande tabletter som Ipren ett tag. egentligen gillar jag inte tabletter fast ibland sÄ mÄste jag. Det syns ingenting pÄ armen utan det gör bara ont. Jag fÄr vÀl bara vÀnta pÄ att det ska bli bÀttre.

Den hÀr veckan kommer jag bara att försöka göra sÄ lite som möjligt för att fÄ tillbaka energi. NÀr vi var i fjÀllen sÄ flyttade dottern till en hyreslÀgenhet och fick flytthjÀlp av lillebror och nÄgra kompisar. Hon flyttar frÄn sin lilla studentetta till en tvÄa sÄ nu kommer hon inte behöva kÀnna stress över att hon mÄste flytta tills sommaren dÄ hon Àr fÀrdig socionom. Vi kommer att Äka till Malmö pÄ lördag efter vÄrt lördagsdopp för att kunna hjÀlpa Samina med det sista plocket. Det ska bli kul att se hennes lÀgenhet som nu ligger lite nÀrmare centrum.

Nu mÄste jag avsluta sÄ jag hinner att skrapa rutorna, sÄ jag önskar alla en fin mÄndag, kram Susann

Bjuder pÄ lite bildbomb frÄn vÄr helg i HundfjÀllet.

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.