Jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 1 augusti 2022

Vi tog lite sovmorgon idag och bestämde att vi skulle äta frukost 8.30. Efter frukosten checkade vi ut och sedan gick vi en runda i centrum och shoppade det sista. Därefter åkte vi till Bordershop och det var fler bilister ute än vi. Det var även vägbygge så vi hamnade i kö så det tog lite längre tid att komma till Bordershop än vad vi tänkt oss.

Det var många människor på Bordershop fast det gick ändå hyfsat snabbt för vi visste vad vi skulle ha så bilen blev fullpackad för Victor och Rasmus hade också lagt en liten beställning. Det fick bli varsin korv innan vi åkte till färjehamnen utanför Bordershop.

Vi hade tur och kom med en färja ganska snabbt, fick kanske vänta max en halvtimme. Sedan åkte vi raka vägen till Ikea i Malmö för de skulle titta ut en lagerhylla till deras lägenhet. Otur för hyllan var slut, till slut fann de en på biltema som de kommer köpa imorgon fm innan flyttbilen kommer.

Vi valde att äta på Linnéa och Basilika, det var första gången Mats och jag åt där och det var gott så nu är vi mätta.

Ikväll har vi packat lite till och packat ut lite i bilen som ska direkt till lägenheten imorgon då de hämtat nycklarnar. Nu ska jag snart sova för jag är supertrött och imorgon kommer det också att bli en intensiv dag. Tur jag kan sova i bilen på hemvägen.

Det blev en trevlig Lübeckstur tillsammans med Mats, dottern och William. Det var ju deras födelsedagspresent så de var nöjda med resan. 💜

2 kommentarer