Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 12 juni 2023

Idag skulle du fyllt 83 år, mamma. Tänk vad tiden går och det känns som igår som du blev sjuk i cancer. Du ville leva, du var inte färdig med ditt liv. Vad du kämpade på in i det sista och din största sorg var att du inte skulle få se barnbarnen växa upp till vuxna individer. I januari 2008 tog du ditt sista andetag och slapp lida mer.

Jag vet att du skulle varit så stolt över alla dina barnbarn för de har vuxit upp till starka, självständiga individer med många bra värderingar och som har goda minnen av dig. Jag vill tro att du är med oss alla och ler där du är.

mamma och alla mina barn

Grattis mamma på din födelsedag, kram 💜

Idag är det måndag, solen skiner och det är sista jobbveckan för den här terminen. Kan ni tänka er att ett helt läsår går mot sitt slut. Nu kommer ett efterlängtat sommarlov efter allt slit med planeringar och genomförande utav lektioner. Det är nu belöningen kommer i form av ledighet. Jag känner att jag verkligen behöver ett sommarlov, och det är loven som gör att det fungerar för mig med att ha gått upp i tid i och med arbetsträningen.

Idag kommer jag att ha ett avstämningssamtal med handläggaren på arbetsförmedlingen om min arbetsträning. Jag tycker att det har fungerat rätt bra även om jag är trött och att det inte blir något gjort här hemma. Jag sover runt 2 timmar per dag i veckan och oftast en hel dag på helgen antingen lördagen eller söndagen. Jag hoppas jag får fortsätta med arbetsträningen till hösten med. Nu kommer jag ha uppehåll över sommaren.

Ikväll är det avslutning för 8:orna och 9:orna, och det ska bli både kul och sorgligt att ta hejdå utav eleverna som ska vidare till gymnasiet. Det är livets gång och så härligt på samma gång som det är lite sorgligt.

Nu får ni ha en underbar måndag, kram Susann 💜

6 kommentarer

  • Malin

    Åh, jag förstår den saknaden så väl. Inte av min mamma men saknaden av min farmor och farfar och tanken på att de tyvärr aldrig fick uppleva min lilla söta dotter som kom i år! 💖🥰 Så synd att de aldrig fick träffa varandra för jag vet att min farmor skulle ha älskat sitt lilla barnbarnsbarn och min sambo som hon heller aldrig hann att få träffa! Min farfar fick träffa honom och tyckte jättebra om honom så det känns fint! 🥰💖 Jag tror att de tittar ner på oss och finna med oas under dagen -I vårat hjärta, minne och sinne! 😍😊 De finns med oss i varje andetag och det är en styrka och kärlek att veta om och tänka på när saknaden blir alldeles, alldeles för stor 🫶🥰❤️💜💖 Skickar styrkekramar och ville mest bara säga att du är absolut inte ensam om att känna så här. Saknaden kommer alltid att finnas där och man lär sig att leva med den även om det inte blir lättare eller mindre tungt för det! 💖💞💕💜🩷 Kram fina du! <3