Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 13 juni 2023

Det blev en fin avslutning för åttorna och niorna i går kväll. Det är något visst när eleverna kommer lite uppklädda och har vårdnadshavarna med sig. Det blev först tipspromenad och sedan jordgubbstårta. Marielle en kollega brukar baka tårtorna till avslutningen och de blir alltid så goda. Hon brukar ha mixade jordgubbar och grädde mellan tårtbottnarna och sedan grädde överst och därefter dekorera med jordgubbar. Efter fikat sjöng vi sommarsånger och sedan önskade vi alla en glad sommar och lycka till gymnasiet till de som sak gå vidare i livet.

Idag blev jag hämtad av Renée då jag inte ville ha bilen i stan. Klockan 8:34 var det dags för skolavslutning för år 5-7, resterande elever på skolan. Fast idag är det bara eleverna som får komma och vi kör samma upplägg som igår kväll med tipspromenad, sång och tårta. Klockan 10:00 kommer skolskjutsarna och eleverna får sommarlov. Vi personal städar och fixar fram till 11:45. Jag passade på att vila i soffan för jag ville vara pigg till eftermiddagen.

Klockan 12:00 dukades det upp buffé och Märit vår chef bjuder på bubbel så vi kan skåla för ett bra läsår och att vi har gjort det bra som vanligt.

Efter maten höll Märit tal och alla fick en utmärkelse med ett rim till. Jag blev årets köksmästare. Jag och Marielle hade skrivit ett till Märit så även hon fick en nominering. Alla fick en sommarpresent i form av ett glasspresentkort och en liten bubbelflaska.

Sedan blev vi indelade i tre lag och Alexander hade fixat ett musikquiz. Mitt lag kom två på quizet fast sedan skulle vi fortsätta med olika tävlingar vid stranden som Martin och Jimi skulle hålla i.

Klockan 14:00 gick vi till Kattrumpan och där gjorde vi olika tävlingsmoment och sedan räknades alla ihop och vårt lag vann inte. Det blev en trevlig eftermiddag i solen och jag hann även ta ett dopp i det varma vattnet. Det var 20,2 grader i vattnet.

Jag blev hämtad av Mats och nu ska jag bara chilla ikväll för imorgon är det jobbdag igen.

Kram Susann 💜

6 kommentarer