Familj,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 15 maj 2023

Godmorgon, nu har jag snart börjat vänja mig vid att stiga upp tidigt vilket jag alltid gjorde förut. Jag klev upp vid sju strax efter att Mats åkt till jobbet. Det var ganska grått utomhus då fast nu när klockan är åtta tittar solen fram. Jag har tagit långbyxor fast kanske jag får byta innan jag åker till jobbet. Jag hoppas vi får en fin och varm dag.

Min helg var fantastisk på många olika sätt och den kommer jag leva länge på. Jag tycker det är så mysigt när hela familjen är samlad vilket inte händer så ofta nuförtiden.

Nu på morgonen håller jag på att föra över kort till mitt moln här hemma. Min telefon är ganska full och googlemolnet börjar också bli fullt så då är det dags för att ladda över bilderna till mitt moln. Det tar lite tid fast nu med vår kommande resa så behöver jag plats för alla mina bilder som jag planerar att ta.

Hur ser din dag ut idag?

idag blir det Centrumskolan och måndagar är som sagt var min lugnaste dag i veckan och då hinner jag för det mesta strukturera upp de flesta kommande lektioner. Nu är det ju bara en kortvecka så det kommer nog vara lugnt.

Sedan ikväll blir det antagligen bad tillsammans med Annika och Märit vid kallbadhuset. Det är en trevlig rutin och sist åt vi sushi där i solen.

Nu ska jag fortsätta med mina bilder och önskar dig en trevlig måndag, kram Susann 💜

Jag avslutar med en bild på mig tagen innan vi skulle gå till restaurangen i lördags. 🤗🤗

2 kommentarer