Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 16 maj 2023

Godmorgon, jag är fortfarande inne i en trötthetsperiod och har sovit som en stock hela natten. Jag tror det beror på att jag förutom mina 50% även arbetstränar på 25%. Det tar på krafterna och jag hoppas verkligen att jag ska karar den här nivån. Jag märker att jag är lite mer ljudkänslig igen och blir fortare hjärntrött. Det är nu jag behöver hushållar med min energi och tillåta mig att vila och sova mer, vilket gör att Mats behöver göra mer igen.

Idag regnar det och då känns det genast lite tyngre, tänk att vädret har en sådan påverkan på mig.

Idag blir det en fullspäckad dag på jobbet och det är tur att jag ligger i fas med mina lektionsplaneringar.

Idag efter jobbet ska jag träffa en gammal kollega på stan. Vi ska ta en fika på Fiesta och sedan bara snacka ifatt oss. Det är Birgitta, min förebild som jag jobbade så bra tillsammans med innan hon gick i pension på förskolan. Vi hade så roligt tillsammans och jag tycker att alla förtjänar en Birgitta. Det är en person som gör andra till den bästa versionen av sig själv och ett stort hjärta.

Det ska bli kul att träffas för det var nog över ett år sedan vi sågs sist.

Efter att vi fikat tillsammans blir det till att åka hem och sova tror jag. Mats har apt ikväll så han kommer inte hem förrän halv åtta så jag får det lugnt och skönt. Jag ska fixa något att äta tills han kommer hem, vet inte ännu vad. Det finns alltid något som jag trolla fram ur mina skåp.

Nu önskar jag dig en trevlig tisdag, kram Susann 💜

5 kommentarer