Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 16 september 2024

Idag blev det ingen sovmorgon för det var studiedag idag och då började jag klockan 8:30.

Jag tog bilen idag för planen var att handla present efter jobbet.

Idag har vi skrivit riskanalyser och handlingsplaner. Sedan åt nästan alla på den vietnamesiska restaurangen. Jag tog nudelsoppa fast tyckte den var sådär då den smakade för mycket kanel och kardemumma.

Efter lunchen slutade jag och då körde jag till Universitetets biblioteket för jag insåg att det var lite kurslitteratur jag missat att läsa till imorgon kväll då vi har vårt första examinationstillfälle.

Efter biblioteket körde jag till kallbadhuset för mitt dagliga dopp, den 45: dagen i rad. Det var 16 grader i luften och 15,8 grader i vattnet.

Sedan skrotade jag i att åka och handla present för jag behövde hem och läsa och se över det vi ska göra imorgon vid kurstillfället. Jag satt hela eftermiddagen och ända fram tills middagen var färdig klockan kvart i sex. Mats hade gjort köttbullar, kokt potatis och löksås. Det var supergott.

Vid åttatiden gick jag bort till Marie och Jimmy för att gratta Jimmy på födelsedagen. Han fick en flaska bubbel och sedan var jag där till kvart över nio. Mats kom och mötte mig på hemvägen då han nyss kom hem från körrepet.

Kram Susann 💜