Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 17 januari 2022

Måndag igen efter en helg som vanligt gått fort. En ny vecka med nya möjligheter, för det är något visst med måndagar. Jag tror faktiskt att jag gillar mer och mer, det är början på något nytt, ger en nya chanser till att göra den nya veckan till något bra. En chans till att göra om , göra rätt på något vis.

Vad det har stormat i natt, det har verkligen verkat som allt blåste bort som inte var fastsatt i något. Det blåste så mycket vid 03.30 så jag tvingade ut både Mats och mig för att se så inte alla saker som vi har på baksidan blåst bort. Det var bara presenningen som lossnat, så sedan kunde vi eller jag känna mig lite lugnare. Mats stackarn hade inget val att inte följa med ut, för hade inte jag tvingat honom hade han fortsatt försöka sova utan att vara orolig. Ja, ja sådan hemsk fru är jag. 😱

Idag vaknar jag upp till en ljusare himmel och 2 grader varmt. Det ser ut som det kommer bli en fin dag. Vad händer här idag då?

Det är som vanligt på måndagar, då har jag hemkunskapslektioner och idag ska det göras pasta carbonara och på teorin ska de lära sig om tallriksmodellerna. Måndagar är de dagar då jag inte hinner vila något på eftermiddagen då jag brukar planera på eftermiddagen och sedan på kvällen blir det bad med kollegor. Vi får se om det bara blir Annika och jag eller om vi får med någon mer kollega. Det är en härlig känsla att bada och en fin stund i kallbadhuset. Det blir lite meditativt för Annika och jag brukar sitta med en kopp varm blårbärssoppa efter och bara titta hur himmelen blir mörkare och mörkare i total tystnad.

Nu önskar jag er en härlig måndag och avslutar med en dagens bild, kram Susann 💜

4 kommentarer