Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Det bästa med måndagar.

Det blev en fin dag, solen visade sig i stort sett hela dagen så det kan en inte klaga på. Det var en kylig vind fast det mojnade under eftermiddagen och nästan vindstilla ikväll.

På hemkunskapen gjordes pasta carbonara och det fick godkänt utav eleverna. Teorin gick sämre för såklart strulade det när de skulle logga in i det nya programmet. Till slut fick jag det till att fungera för en elev så de fick arbeta tillsammans den här lektionen. Jag ska lösa lite konton till nästa måndag så det inte strular igen för det påverkar lektionen. Jag hade verkligen försökt att vara förberedd så det inte skulle bli något strul, fast det sket sig som sagt var.

Måndagskvällar har blivit den kväll då några kollegor badar på Kalmar kallbadhus. Ikväll var det Annika och jag som fick en fin stund tillsammans. Det var mycket ljusare när vi kom dit än vad det var förra måndagen. Tänk att det nu går mot ljusare tider och det märktes verkligen ikväll. Kul att se skillnaden för det är ju inte så ofta som jag tänker direkt på det utan det är ju något som bara sker och går nästan omärkt förbi. Vi hade självklart blåbärssoppa med oss som vi njöt av efter vårt dopp. Det är gott med något varmt direkt efteråt och så härligt att bara sitta och titta på den fina himmelen när solen går ner.

Det var ungefär 3 grader i luften och 1,1 grader i vattnet.

När jag kom hem värmde vi brännesnudan och åt. Det var gott med varm soppa efter mitt bad och idag kryddade jag upp soppan lite så det kändes lite godare fast jag gillar inte smörsmaken som blev av allt smör som vi hade i soppan. Smöret kan verkligen uteslutas tycker jag.

Nu sitter jag själv hemma under värmefilten och med datorn i knät. Mats är på körrep med Månkören och han hoppas att kommer hem till andra halvlek i Sverigematchen. Det är handbolls EM och Sverige möter Tjeckien, så nu håller vi tummarna för att det ska gå bra. Ska ni se matchen?

Imorgon skulle jag gå till osteopaten fast fick boka om eftersom det inte har gått sju dagar sedan jag träffade kollegan som är hemma för Covid-19. Det känns tråkigt och konstigt för jag har inga symptom, fast det är ju bara till att ta det säkra före det osäkra.

När jag var på väg till jobbet i morse så ringde koordinatorn på Lindsdals hälsocentral för jag hade en inbokad tid till en läkare på onsdag fast nu var jag tvungen för att få en ny tid för läkaren var hemma i Covid-19. Så nu har jag en ny tid nästa måndag så nu hoppas jag det inte blir något strul med försäkringskassan för det fanns ju en deadline i deras utredning för sjukersättning för mig. Jag hoppas att handläggaren har överseende med detta, för det är ju så verkligheten ser ut just nu i pandemiSverige att möten ställs in. Jag hoppas på det bästa…

Jag kom på att Inga hade en lista som jag tänkte svara på så här kommer listan med mina svar.

📷 Äktenskap: 1
📷 Skilsmässor: 0
📷 Barn: 3
📷 Barnbarn: 0
📷 Husdjur: Fiskar vet ej hur många
📷 Operationer: 2
📷 Tatueringar: 0
📷 Skjutit med pistol: Nej, luftgevär
📷 Slutat ett jobb: Ja
📷 Någonsin varit på tv: ja
📷 Varit på en ö: Ja
📷 Kört på ett rådjur: Nej
📷 Gråtit över någon: Ja
📷 Blivit förälskad: Ja
📷 Sett någon dö: Ja
📷 Varit i USA: Nej
📷 Åkt ambulans: Nej
📷 Sjungit karaoke: Ja
📷 Åkt utförsåkning: Ja
📷 Åkt vattenskidor: Ja
📷 Åkt skridskor: Ja
📷 Vindsurfat: Nej
📷 Åkt mc: Ja
📷 Ridit på en häst: Ja
📷 Nästan dött: Nej
📷 Åkt i baksätet av en polisbil: Nej

Nu önskar jag er en fortsatt trevlig kväll, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *