Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 17 juli 2023

Idag vaknade jag klockan sju och kände mig pigg. Vid halv åtta gick jag upp och det gjorde även Mats. Dottern kom upp vid åtta och sedan när vi åt frukost 8:20 så kom även William upp.

Det blev frukost i uterummet och efter frukosten åkte vi till Bauhaus för dottern och William skulle titta på en soffgrupp till balkongen.

Därefter åkte vi förbi lägenheten för att mäta balkongen så de var riktigt säkra på att soffgruppen skulle få plats.

Därefter åkte dottern och William till Malmö för imorgon går flyttlasset till Kalmar. De lånade ena vår bil för att kunna ta det sista med sig.

Vi åkte hem efter att vi hade varit i lägenheten och idag har vi inte gjort någonting direkt. Mats har hunnit med att gör en film, vår fjärde dag i Seoul. Själv har jag läst i boken som ska läsas ut i bokcirkeln. Nu har jag nog läst halva boken.

Nu börjar jag tycka att jag har för mycket dötid när jag/vi inte gör någonting. Mats är överlycklig för enligt honom gör vi saker hela tiden. Vi har lite olika tänk kring när en gör ingenting eller gör en massa. Vad gör ni när ni inte gör ingenting? Jag tror att jag skulle vilja umgås med människor i stort sett varje dag och ha inplanerade saker. Då trivs jag bäst.

Jag har fått mycket tid att vila idag och har även sovit i uterummet. Idag har det varit växlande väder med sol, regn, åska och blåst.

Det har inte blivit någon bild tagen idag heller, jag glömmer det.

Nu blir det snart sängen för i morgon eftermiddag kommer flyttlasset och då vill vi såklart hjälpa till med det vi kan och med det som de vill ha hjälp med.

Godnatt, kram Susann 💜

2 kommentarer