Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 17 oktober 2022

Godmorgon, jag vaknade extra tidigt idag för jag somnade tidigt igår kväll då jag var helt slut. Jag är glad att jag somnade som jag gjorde för jag hade druckit kaffe och trodde att min nattsömn skulle bli förstörd som den brukar när jag druckit kaffe. Ickesanicke gjorde kaffet det så idag känner jag mig ganska utvilad. Det är fortfarande mörkt utomhus och temperaturen ligger på 6 grader. Vi hoppas att det blir en fin höstdag.

Idag är det måndag och en ny vecka med nya möjligheter. Jag och Annika pratade om vårt mobilanvändande i lördags och vad våra telefoner får mycket av vår uppmärksamhet. Tänk vilken dragningskraft alla sociala medier har. Hur tänker ni kring mobilanvändandet? Har ni er telefon många timmar per dag? Vi kom överens om att vi ska försöka minska vår tid med vår telefon och har nu begränsat oss till en timme på morgonen och en timme på kvällen. Vi får ha telefonen på jobbet då vi behöver det när vi måste nå varandra snabbt och då är det whatsapp som gäller med kollegorna. Vi får även svara på mess och Messenger annars så ska vi se hur vi klara oss. Detta gäller från idag och vi kommer rapportera vår status och hur det går när vi ser varandra på jobbet. Tänk så mycket tid vi får över till annat, som tex läsa böcker.

Mats och jag har pratat om att åka till Österrike för att träffa Linda och Christian, fast vi funderar fortfarande om vår ekonomi tillåter det. De datum vi tänker oss är mellan den 2 och 7 januari och isf skulle vi bila ner för flyg kostade dubbelt så mycket. Vi velar om vi ska prioritera det för det går alltid mycket pengar för oss i november, då de flesta utav släktingarna fyller år då och såklart till julklappar. Fast snart måste vi ta ett beslut och boka något boende i Innsbruck. Vi är otroligt veliga…

Nu önskar jag dig en härlig måndag, Kram Susann 💜

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *