Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 19 december 2022

Godmorgon till dig som tittar in hos mig. Idag börjar julveckan och på lördag är dagen då många av oss har fixat för, julafton.

Mannens födelsedag igår blev bra förutom att han inte fick igång väderstationen som han fick av mig i present. Nu på morgonen fick jag det att fungera med appen och displayen. Jag hoppas Mats blir glad när han märker det.

Idag är en kortvecka då onsdag är sista jobbdagen innan ett efterlängtat jullov. Jag känner att jag verkligen är i behov av ett jullov fast tycker fortfarande att det är lyxigt att kunna vara ledig så länge. Det är ju inget jag är van vid från tidigare jular fast snart är detta en vana. Jag hoppas att jag inte glömmer känslan av att det är lyxigt.

Idag ska vi ta tag i julgranen som inte kom upp igår, vet inte vad som hände. Vi har ju som sagt var alltid satt upp julgranen till Mats födelsedag. Mats får köpa julgran på väg hem från jobbet idag och fördelen är väl att den inte hinner barra till julafton.

Sedan ska vi fixa och se över våra sängplatser inför julen då min syster och hennes sambo kommer och min pappa. Det blir kul att pappa kan komma hit då han inte har varit här sedan Mats fyllde 50. Det är ju lite lättare nu när pappa bor i Älmhult dör syrran bor för då slipper han köra själv.

Hur ligger ni till med alla bestyr inför den kommande helgen?

Nu för tiden är det svårt att köpa brunkål så tänker att jag ska prova göra själv. Vet du något bra recept på det?

I veckan ska det även inhandlas all julmat så det blir till att trängas med alla andra. Det är likadant varje år. 😊

Min julkalender:

Skriv 3 saker som du vill bli bättre på.

Nu önskar jag dig en härlig måndag, kram Susann 💜

2 kommentarer